Nordlux MENTO Klem LED, Sort

Nordlux Nordlux

11116-0

New product

Nordlux MENTO Klem LED, Sort Udvid

Praktisk LED klemlampe i hvid fra Nordlux Mento-serie. Lampen kan med sin smarte klem-funktion monteres utallige steder i hjemmet, fx på skrivebordskanten eller reolen. Den indbyggede LED giver et præcist lys, som egner sig til fx læsning. Den er derfor god som sengelampe eller læselampe ved sofaen.


Læs mere..

DKK 429,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Produktbeskrivelse:

Nordlux MENTO Klem LED er en elegant og funktionel sort lampe, ideel til brug som arbejdsbelysning eller som ekstra lyskilde i hjemmet. Lampen har en effekt på 3W og tilsluttes nemt til 230V forsyning. Den er designet med en spredning på 60 grader, hvilket giver en bred og behagelig lysfordeling.

Nordlux MENTO Klem LED er kendt for sin høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger lampen til læsning, arbejde eller hyggebelysning, vil den høje lyskvalitet opfylde langt de flestes behov.

Lampen har en klemme, der gør det let at montere den på forskellige overflader som boghylder, bordplader eller sengeborde. Dette gør den yderst fleksibel og nem at placere i ethvert rum. Desuden kan lampen justeres i forskellige retninger, så du altid kan opnå den ønskede lyseffekt og belysning.

Nordlux MENTO Klem LED er fremstillet af holdbare og kvalitetsmaterialer. Den sorte finish giver lampen et moderne og stilfuldt udseende, der passer godt ind i enhver indretning. Med sin kompakte størrelse og alsidighed er denne lampe et ideelt valg for både private hjem og kontormiljøer.

Så hvis du søger efter en pålidelig, energieffektiv og stilfuld klemmelampe, er Nordlux MENTO Klem LED det perfekte valg. Med dens høje lyskvalitet og fleksibilitet vil den altid give dig det optimale lys til dine behov.

Lyset
Spredning 60 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".