Nordlux MENTO Væg LED, Hvid

Nordlux Nordlux

11117-0

New product

Nordlux MENTO Væg LED, Hvid Udvid

Mento væg er en moderne og enkel lampe. Den indbyggede LED giver et præcist lys, som egner sig til fx læsning. Den er derfor god som sengelampe eller læselampe ved sofaen.


Læs mere..

DKK 429,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Den Nordlux MENTO Væg LED i Hvid er en moderne og stilfuld væglampe, der er ideel til belysning af både private hjem og kommercielle rum. Med dens elegante design og hvide farve passer den nemt ind i enhver indretning.

Effekt: 3W

Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning

Spredning: 60 grader

Lyskvalitet: Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Denne Nordlux MENTO Væg LED er perfekt til brug som en funktionel lyskilde i stuen, soveværelset, køkkenet eller på kontoret. Den kan også bruges som en dekorativ belysning og skabe en hyggelig atmosfære i gangen eller på terrassen.

Lampen er nem at installere, da den tilsluttes direkte til en 230V forsyning. Den har en bred spredning på 60 grader, hvilket betyder, at lyset bliver jævnt fordelt i rummet.

Med sine 3W forbruger denne LED-lampe meget lidt energi og er derfor både økonomisk og miljøvenlig. Den har desuden en lang levetid, så du ikke behøver at bekymre dig om at skifte pærer så ofte.

Den Nordlux MENTO Væg LED i Hvid er et pålideligt og holdbart produkt, der vil give dig mange års pålidelig og behagelig belysning. Kombiner den med andre lamper fra Nordlux MENTO-serien for at skabe et sammenhængende og stilfuldt belysningskoncept i dit hjem.

Lyset
Spredning 60 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".