Nordlux MENTO Væg LED, Hvid

Nordlux Nordlux

11117-0

New product

Nordlux MENTO Væg LED, Hvid Udvid

Mento væg er en moderne og enkel lampe. Den indbyggede LED giver et præcist lys, som egner sig til fx læsning. Den er derfor god som sengelampe eller læselampe ved sofaen.


Læs mere..

DKK 429,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Nordlux MENTO Væg LED, Hvid

Denne væglampe fra Nordlux, MENTO Væg LED, i en smuk hvid farve er et stilfuldt og praktisk valg til ethvert rum. Med en effekt på 3W og en spredning på 60 grader kan denne lampe skabe et behageligt lys og give rummet et moderne look.

MENTO Væg LED tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og bekvem. Du behøver ikke bekymre dig om separate transformere eller komplekse ledninger. Denne lampe er designet til at fungere lige ud af æsken.

En vigtig faktor at overveje ved valg af lampe er lyskvaliteten, og MENTO Væg LED skuffer ikke. Med en RA (farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85 tilbyder denne lampe en høj lyskvalitet, der sikrer et naturligt lys, som flot og ægte fremhæver alle farver. Dette betyder, at du vil opleve en levende og realistisk belysning, der passer til de flestes behov.

Uanset om du bruger lampen til at belyse din stue, soveværelse, gang eller en hvilken som helst anden del af dit hjem, vil MENTO Væg LED tilføje et stilfuldt touch og skabe en behagelig atmosfære. Den hvide farve passer nemt ind i forskellige boligindretninger og giver et rent og minimalistisk udtryk.

Samlet set giver Nordlux MENTO Væg LED lyskvalitet, nem installation og en moderne stil. Med dens 3W effekt og 60 graders spredning er dette produkt en pålidelig og alsidig belysningsløsning til ethvert rum. Gør dit hjem mere indbydende med Nordlux MENTO Væg LED.

Lyset
Spredning 60 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".