Nordlux Front 26 væglampe, Sort

Nordlux Nordlux

10856-0

New product

Nordlux Front 26 væglampe, Sort Udvid

FRONT er designet til den klassiske patriciervilla såvel som det moderne typehus. Armaturet er fremstillet i støbt aluminium, der understøtter det enkle og klare formsprog. Det betyder, at FRONT indgår naturligt i boligens arkitektur. Det betyder også, at FRONT løser sin opgave som lysgiver og stemningsskaber med største lethed. En tidssvarende løsning med energirigtig LED-teknologi. Design by HolmbäckNordentoft.

Læs mere..

DKK 649,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Den Nordlux Front 26 væglampe er en stilfuld og moderne lampe, der passer perfekt til enhver indretningsstil. Lampen er fremstillet i en elegant sort farve, der tilføjer et sofistikeret touch til ethvert rum.

Med en effekt på 8W leverer denne væglampe den perfekte mængde lys til at skabe en behagelig atmosfære. Den tilsluttes let til en standard 230V forsyning og er nem at installere.

Med en lysstyrke på 650 lumens er denne væglampe i stand til at lyse et rum godt op uden at blive for blændende. Du får derfor et behageligt lys, der gør det nemt at læse, arbejde eller slappe af i rummet.

Det mest imponerende ved Nordlux Front 26 væglampe er dens høje lyskvalitet. Med en RA-værdi på 80-85 sikrer denne lampe et naturligt lys, der fremhæver og viser alle farver på en ægte og smuk måde. Du kan derfor nyde en flot og lysende indretning med denne lampe.

Lampeens lyskvalitet er tilstrækkelig til de fleste personers behov. Den kan bruges i stuer, soveværelser, køkkener eller på kontorer. Den alsidige og moderne stil passer godt ind i ethvert rum og tilføjer et strejf af elegance og stil.

Den Nordlux Front 26 væglampe i sort er det perfekte valg, hvis du leder efter en smuk og funktionel lampe til dit hjem eller kontor. Med dens effektive lysstyrke og høje lyskvalitet får du et produkt af høj kvalitet, der vil opfylde dine forventninger og skabe den ønskede atmosfære.

Lyset
Lysstyrke 650 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 8W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".