Nordlux Fold 10 Væglampe LED, Messing

Nordlux Nordlux

10842-0

New product

Nordlux Fold 10 Væglampe LED, Messing Udvid

”Fold et ark papir, sæt en pære bagved – og du har en lampe.” Selvom det ikke er helt så enkelt, skal det, ifølge designer Henrik Bønnelycke, helst se netop så enkelt ud. Formmæssigt står Fold lysende klar, hvor de få udvalgte detaljer og nyeste LED teknologi er i fokus. Den magnetiske skærm gør installationen enkel og designet stilrent uden synlige skruer. Lyset strømmer både op og ned, hvor de fire medfølgende lysmønstre ændrer lysbilledet efter ønske og personlig stil, og er ydermere et element til at dæmpe lyset efter behov.

Denne lampe er en kun 10 cm bred miniatureudgave af vores traditionelle Fold lampe, som giver nye anvendelsesmuligheder. Brug Fold i messing som orienteringslys nederst på muren eller som et smukt lysende kunstværk på badeværelset eller i entréen. Messing er et modstandsdygtigt materiale, og er velegnet til kystnære områder.

 


Læs mere..

DKK 1.299,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og stilfuld belysning med Nordlux Fold 10 Væglampe LED i messing

Nordlux Fold 10 Væglampe LED i messing er det perfekte valg, hvis du ønsker en effektiv og stilfuld belysning til dit hjem. Med dens flotte design i messing passer den nemt ind i ethvert rum og tilføjer en elegant touch til din indretning.

Med en effekt på 3.7W er denne væglampe LED yderst energieffektiv, hvilket gør den til et fornuftigt valg for miljøet og din pengepung. Den lyser op med en lysstyrke på 225 lumens og en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

Det bedste ved denne væglampe LED er dens høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 garanterer den et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Dette betyder, at du kan nyde den sande skønhed af dine omgivelser uden forvrængning. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde de flestes behov, hvilket gør denne lampe velegnet til ethvert rum i dit hjem.

Udover dens flotte design og høje lyskvalitet er Nordlux Fold 10 Væglampe LED også let at installere. Den kan nemt monteres på væggen og har en lang levetid, hvilket gør den til en langsigtet investering.

Uanset om du har brug for ekstra belysning i stuen, soveværelset eller entréen, vil Nordlux Fold 10 Væglampe LED i messing opfylde dine behov. Den giver ikke kun en effektiv og kvalitetsmæssig belysning, men tilføjer også en elegant og stilfuld touch til dit hjem. Så hvorfor vente? Tag springet og invester i denne smukke væglampe LED i dag!

Lyset
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 225 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3.7W
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".