Nordlux Fold 15 Væglampe LED, Galvaniseret stål

Nordlux Nordlux

10844-0

New product

Nordlux Fold 15 Væglampe LED, Galvaniseret stål Udvid

”Fold et ark papir, sæt en pære bagved – og du har en lampe.” Selvom det ikke er helt så enkelt, skal det, ifølge designer Henrik Bønnelycke, helst se netop så enkelt ud. Formmæssigt står Fold lysende klar, hvor de få udvalgte detaljer og nyeste LED teknologi er i fokus. Den magnetiske skærm gør installationen enkel og designet stilrent uden synlige skruer. Lyset strømmer både op og ned, hvor de fire medfølgende lysmønstre ændrer lysbilledet efter ønske og personlig stil, og er ydermere et element til at dæmpe lyset efter behov.

Designet er både dekorativt og skulpturelt, hvilket gør Fold væglampe i galvaniseret stål velegnet både inden- og udendørs. Galvaniseret stål hører til familien af hårdføre materialer, og er derfor anvendelig i kystnære områder.

 


Læs mere..

DKK 1.099,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og stilfuld væglampe med LED-belysning

Den Nordlux Fold 15 væglampe LED er designet til at give både lys og æstetik til ethvert rum. Med sit galvaniserede stållook tilføjer den en moderne touch til ethvert interiør. Uanset om det er i stuen, på kontoret eller i gangen, er denne væglampe et perfekt valg for dem, der ønsker en diskret og elegant belysningsløsning.

Effekt: Med en effekt på 5W er Nordlux Fold 15 væglampen energieffektiv og miljøvenlig. Den lave effekt sikrer også, at lampen ikke bliver for varm og dermed bidrager til en længere levetid.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 225 lumens og en spredning på 120 grader sikrer denne væglampe en jævn fordeling af lyset. Uanset om du har brug for belysning til generel atmosfære eller til specifikke opgaver, sikrer Nordlux Fold 15 en optimal belysning i hele rummet.

Lyskvalitet: En vigtig faktor ved valg af belysning er lyskvaliteten. Nordlux Fold 15 væglampen har en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du læser, arbejder eller slapper af, sikrer denne lampe en behagelig belysning, der imødekommer langt de flestes behov.

Væglampen er også nem at installere og kan justeres i den ønskede vinkel for at opnå den perfekte belysning. Nordlux Fold 15 væglampen er et ideelt valg for dem, der ønsker en stilfuld og funktionel belysningsløsning til deres hjem eller kontor. Med dens moderne design og høje tekniske specifikationer vil denne væglampe helt sikkert tilføje stil og funktionalitet til ethvert rum.

Lyset
Lysstyrke 225 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".