Nordlux Explore Væglampe 3W LED, Sort

Nordlux Nordlux

10813-0

New product

Nordlux Explore Væglampe 3W LED, Sort Udvid

Explore væglampe fra Nordlux er en lille fin lampe, med et helt enkelt design. Lampen er ideel som sengelampe til børneværelset, teenageværelset, soveværelset eller i sommerhuset.


Læs mere..

DKK 219,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Nordlux Explore Væglampe 3W LED, Sort

Den Nordlux Explore Væglampe er en moderne og stilfuld lampe, der tilføjer en elegant belysning til ethvert rum. Med dens sorte finish passer den perfekt ind i enhver indretningsstil.

Data om produktet:

  • Tilslutning: 230V forsyning
  • Effekt: 3W
  • Lysstyrke: 200 lumens
  • Spredning: 110 grader
  • RA værdi: 80-85

Med en effekt på 3W er denne væglampe energieffektiv og bidrager til at reducere energiforbrug og omkostninger. Ved tilslutning til 230V forsyning er installationen også nem og problemfri.

Denne væglampe har en imponerende lysstyrke på 200 lumens, hvilket gør den ideel til at skabe en behagelig og funktionel belysning i rummet. Den brede spredning på 110 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, så det når ud til alle hjørner af rummet.

Med en høj RA værdi på 80-85 garanteres en høj lyskvalitet. Dette betyder, at lampen viser alle farver på en flot og ægte måde, hvilket skaber en behagelig atmosfære i rummet. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til at imødekomme behovene hos de fleste brugere.

Lampehovedet kan justeres, så du kan rette lyset i den retning, du ønsker. Dette gør lampen alsidig og ideel til forskellige belysningsbehov.

Den Nordlux Explore Væglampe 3W LED i sort er et kvalitetsprodukt, der både er stilfuldt og funktionelt. Med dens energieffektivitet, imponerende lysstyrke og høje lyskvalitet er den et godt valg til at belyse dit hjem eller kontor.

Lyset
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".