Nordlux Explore Væglampe flex 3W, Sort

Nordlux Nordlux

10815-0

New product

Nordlux Explore Væglampe flex 3W, Sort Udvid

Explore flex væglampe fra Nordlux er en fin lampe, med et helt enkelt design. Lampen er ideel som sengelampe til børneværelset, teenageværelset, soveværelset eller i sommerhuset. Flex-armen gør at lyset kan rettes derhen, hvor du har behov for det.


Læs mere..

DKK 279,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Uddybende beskrivelse af Nordlux Explore Væglampe flex 3W, Sort

Denne Nordlux Explore Væglampe i Sort er et fantastisk valg til at skabe lys og stemning i dit hjem. Med en effekt på 3W og tilslutning til 230V forsyning, er denne lampe let at installere og bruge.

Dens høje lysstyrke på 200 lumens gør den ideel til områder, hvor du har brug for at belyse større områder. Den har også en bred spredningsvinkel på 110 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke pletter.

En vigtig faktor at overveje, når man vælger en lampe, er lyskvaliteten. Med en RA-værdi på 80-85 er Nordlux Explore Væglampe flex 3W i stand til at levere et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette sikrer, at dine rum ser livlige og attraktive ud. Denne lyskvalitet er også tilstrækkelig til langt de flestes behov, så du kan være sikker på, at lampen vil levere den ønskede belysning.

Designet af denne Nordlux Explore Væglampe flex 3W er både moderne og funktionelt. Den sorte farve tilføjer et strejf af elegance til rummet, og det justerbare design giver dig mulighed for at rette lyset præcist, hvor du har brug for det. Dette gør det også nemt at tilpasse lampen til din specifikke indretning og belysningsbehov.

Uanset om du bruger lampen som en primær lyskilde eller som en afdæmpet belysning til at skabe stemning, vil Nordlux Explore Væglampe flex 3W imødekomme dine behov. Med dens holdbare konstruktion og høje kvalitet vil denne lampe være en pålidelig og stilfuld tilføjelse til dit hjem.

Lyset
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".