Nordlux Grip Smart Væglampe LED, Sort

Nordlux Nordlux

10875-0

New product

Nordlux Grip Smart Væglampe LED, Sort Udvid

Med sit smukt buede design tilføjer Grip-væglampen af den danske designer Maria Berntsen en moderne og tidløs stemning til dit uderum. Grip lyser op i mørket med en stilfuld elegance, der passer til enhver udendørsindretning. Den indbyggede Nordlux Smart-LED skaber et blødt, diffust lys, som du kan dæmpe, justere og tænde og slukke ved hjælp af Nordlux Smart-systemet.


Læs mere..

DKK 899,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant og intelligent væglampe med smart funktion

Nordlux Grip Smart Væglampe LED i sort er en stilfuld og moderne løsning til dit hjem. Med en effekt på 9W og en lysstyrke på 825 lumens er denne væglampe utroligt energieffektiv og giver samtidig masser af lys til dit rum.

Væglampen tilsluttes let til en 230V forsyning, så du kan nyde gavn af det smukke lys med det samme. Med en spredning på 120 grader sikrer denne lampe en jævn fordeling af lyset, så du ikke oplever mørke områder eller skygger i rummet.

Det høje RA-værdi på 80-85 sikrer, at dette lys er naturligt og viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette gør lampen ideel til de fleste behov, hvor en god belysning er vigtig.

Udover sin imponerende ydeevne er dette produkt også smart. Væglampen er kompatibel med smartfunktioner, som giver dig mulighed for at styre lysindstillinger, lysstyrker og endda tidsplaner direkte fra din smartphone eller tablet. Du kan også bruge stemmestyring, hvis du har et smart home-system som Google Home eller Amazon Echo.

Den sorte finish giver lampen et moderne og elegant udseende, der vil passe perfekt ind i enhver indretningsstil. Vælg Nordlux Grip Smart Væglampe LED i sort for at tilføje både stil og funktionalitet til dit hjem.

Lyset
Lysstyrke 825 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 9W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".