Nordlux Front 36 væglampe, Hvid

Nordlux Nordlux

10857-0

New product

Nordlux Front 36 væglampe, Hvid Udvid

FRONT er designet til den klassiske patriciervilla såvel som det moderne typehus. Armaturet er fremstillet i støbt aluminium, der understøtter det enkle og klare formsprog. Det betyder, at FRONT indgår naturligt i boligens arkitektur. Det betyder også, at FRONT løser sin opgave som lysgiver og stemningsskaber med største lethed. En tidssvarende løsning med energirigtig LED-teknologi. Design by HolmbäckNordentoft


Læs mere..

DKK 949,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Nordlux Front 36 væglampe, Hvid

Den Nordlux Front 36 væglampe i hvid er en stilfuld og funktionel lysløsning til ethvert rum. Med dens slanke og minimalistiske design passer den perfekt ind i moderne indretninger og tilføjer både stil og funktionalitet til rummet.

Data om produktet

  • Effekt: 12W
  • Tilsluttes til: 230V forsyning
  • Lysstyrke: 850 lumens
  • Lyskvalitet: Høj kvalitet med en RA-værdi på 80-85

Den Nordlux Front 36 væglampe leverer en imponerende lysstyrke på 850 lumens, hvilket sikrer et klart og godt oplyst rum. Denne høje lysstyrke gør lampen ideel til brug i stuer, soveværelser, gangarealer og kontorer, hvor et godt og funktionelt lys er vigtigt.

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved denne væglampe er dens høj kvalitet af lys. Med en RA-værdi på 80-85 er lyset naturligt og viser farver med stor nøjagtighed. Dette er vigtigt for at skabe en behagelig atmosfære og for at gengive farverne i rummet på en ægte og livlig måde.

Nordlux Front 36 væglampen opfylder langt de fleste behov for lyskvalitet og er velegnet til brug i både boliger og erhvervsmæssige rum. Den kan anvendes som en primær lyskilde eller som en supplerende belysning for at skabe stemning og hygge.

Lyset
Lysstyrke 850 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".