Nordlux Front 36 væglampe, Hvid

Nordlux Nordlux

10857-0

New product

Nordlux Front 36 væglampe, Hvid Udvid

FRONT er designet til den klassiske patriciervilla såvel som det moderne typehus. Armaturet er fremstillet i støbt aluminium, der understøtter det enkle og klare formsprog. Det betyder, at FRONT indgår naturligt i boligens arkitektur. Det betyder også, at FRONT løser sin opgave som lysgiver og stemningsskaber med største lethed. En tidssvarende løsning med energirigtig LED-teknologi. Design by HolmbäckNordentoft


Læs mere..

DKK 949,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Elegant og Funktionel Væglampe

Nordlux Front 36 væglampe er en moderne og stilren belysningsløsning, der kombinerer æstetik med funktionalitet. Med sit minimalistiske design i hvid passer denne lampe perfekt ind i ethvert rum, hvad enten det er til hjemmet eller erhvervsbrug.

Effektiv Belysning

Væglampen har en effekt på 12W, hvilket sikrer en effektiv og energibesparende belysning. Den er nem at tilslutte til en standard 230V forsyning, hvilket gør installationen hurtig og problemfri.

Fremragende Lysstyrke og Kvalitet

Med en imponerende lysstyrke på 850 lumens leverer Nordlux Front 36 en klar og behagelig belysning, der kan oplyse ethvert rum med lethed. Lyskvalitet er afgørende for en god visuel oplevelse, og denne lampe skuffer ikke. Den har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder en høj lyskvalitet. Dette sikrer, at farverne fremtræder naturlige og ægte, ideelt til at fremhæve interiørdetaljer eller kunstværker på væggen.

Fordele ved Nordlux Front 36

  • Stilrent design der passer til enhver moderne indretning.
  • Energibesparende med lavt elforbrug på blot 12W.
  • Nem installation med direkte tilslutning til 230V.
  • Klar og kraftig lysstyrke på 850 lumens, der oplyser ethvert rum.
  • Høj lyskvalitet (RA 80-85) for realistiske farvegengivelser.

Anvendelsesmuligheder

Den alsidige Nordlux Front 36 væglampe kan bruges i forskellige omgivelser. Perfekt til brug i stuer, soveværelser, kontorer og korridorer. Den er også velegnet til kommercielle miljøer, hvor både stil og funktion er nødvendige kriterier, såsom hoteller og restauranter.

Enkel Vedligeholdelse

Lampen kræver minimal vedligeholdelse, takket være dens holdbare materialer og enkle konstruktion. Dette gør den til et pålideligt valg for de fleste moderne hjem og erhvervsscenarier.

Uanset om du søger at opgradere dine nuværende lysarmaturer eller tilføje et nyt design til dit rum, tilbyder Nordlux Front 36 væglampe en kombination af kvalitet, effektivitet og tidløst design.

Lyset
Lysstyrke850 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Forbrug12W
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".