Nordlux Front 36 væglampe, Sort

Nordlux Nordlux

10860-0

New product

Nordlux Front 36 væglampe, Sort Udvid

FRONT er designet til den klassiske patriciervilla såvel som det moderne typehus. Armaturet er fremstillet i støbt aluminium, der understøtter det enkle og klare formsprog. Det betyder, at FRONT indgår naturligt i boligens arkitektur. Det betyder også, at FRONT løser sin opgave som lysgiver og stemningsskaber med største lethed. En tidssvarende løsning med energirigtig LED-teknologi. Design by HolmbäckNordentoft


Læs mere..

DKK 949,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Nordlux Front 36 væglampen i Sort er en stilfuld og moderne indendørs væglampe med en effektiv belysningsevne. Denne lampe er perfekt til brug i forskellige rum som f.eks. stue, gang eller soveværelse.

Med en effekt på 12W er Nordlux Front 36 væglampen energieffektiv og giver et behageligt lys. Lampen tilsluttes let til en 230V el-forsyning, hvilket gør installationen bekvem og enkel.

Lampens lysstyrke på 850 lumens sikrer en lys og klar belysning, der er tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov. Desuden leverer den en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer, at lampen giver et naturligt lys, som flot og ægte viser alle farver i rummet.

Med Nordlux Front 36 væglampen er du sikret en belysningsløsning, der både er funktionel og æstetisk tiltalende. Lampens elegante design passer perfekt ind i moderne eller minimalistiske indretninger.

Denne væglampe fra Nordlux er ideel som en primær lyskilde i mindre rum eller som en ekstra belysningsmulighed i større rum. Hæng den op i entreen for at byde dine gæster velkommen med et behageligt lys, eller brug den som en afdæmpet belysning i stuen for at skabe en hyggelig atmosfære.

Uanset hvilket rum du vælger at bruge Nordlux Front 36 væglampen i, vil den tilføje både stil og funktionalitet til dit hjem.

Lyset
Lysstyrke 850 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".