Nordlux Grip Smart Væglampe LED, Hvid

Nordlux Nordlux

10874-0

New product

Nordlux Grip Smart Væglampe LED, Hvid Udvid

Med sit smukt buede design tilføjer Grip-væglampen af den danske designer Maria Berntsen en moderne og tidløs stemning til dit uderum. Grip lyser op i mørket med en stilfuld elegance, der passer til enhver udendørsindretning. Den indbyggede Nordlux Smart-LED skaber et blødt, diffust lys, som du kan dæmpe, justere og tænde og slukke ved hjælp af Nordlux Smart-systemet.


Læs mere..

DKK 899,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Den Nordlux Grip Smart Væglampe LED er en modernistisk og stilfuld væglampe, der er designet med funktionaliteten i tankerne. Med sit enkle og minimalistiske udseende passer den perfekt ind i enhver indretning.

Effekt: 9W.

Tilslutning: Denne væglampe tilsluttes direkte til en 230V forsyning for nem og bekvem brug.

Lysstyrke: Den imponerende lysstyrke på 825 lumens sikrer, at rummet bliver dejligt oplyst. Med en bred spredning på 120 grader sikres en jævn fordeling af lyset, så alle hjørner bades i lys.

Lyskvalitet: Væglampen har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Uanset om du nyder et godt måltid ved spisebordet eller slapper af i stuen, vil lampen skabe en behagelig atmosfære.

Anvendelse: Denne væglampe er velegnet til belysning af forskellige rum i dit hjem, såsom stuen, gangen, soveværelset eller badeværelset. Den kan også installeres i virksomheder og offentlige rum for at tilføje stil og funktionalitet.

Nem installation: Denne væglampe er nem at installere. Den leveres med det nødvendige montageudstyr, og der medfølger en brugervejledning, der trin for trin viser, hvordan lampen monteres korrekt.

Holdbar og energieffektiv: Væglampen er produceret af kvalitetsmaterialer og er designet til at være holdbar. Den er også energieffektiv, hvilket betyder, at den bruger mindre energi end traditionelle lyskilder og bidrager til at reducere energiomkostningerne.

Den Nordlux Grip Smart Væglampe LED i hvid er det perfekte valg, hvis du ønsker en smart og funktionel lampe med et stilfuldt design i dit hjem eller arbejdsområde.

Lyset
Lysstyrke 825 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 9W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".