Nordlux Fold 15 Væglampe LED, Corten

Nordlux Nordlux

10849-0

New product

Nordlux Fold 15 Væglampe LED, Corten Udvid

”Fold et ark papir, sæt en pære bagved – og du har en lampe.” Selvom det ikke er helt så enkelt, skal det, ifølge designer Henrik Bønnelycke, helst se netop så enkelt ud. Formmæssigt står Fold lysende klar, hvor de få udvalgte detaljer og nyeste LED teknologi er i fokus. Den magnetiske skærm gør installationen enkel og designet stilrent uden synlige skruer. Lyset strømmer både op og ned, hvor de fire medfølgende lysmønstre ændrer lysbilledet efter ønske og personlig stil, og er ydermere et element til at dæmpe lyset efter behov.

Denne lampe er en kun 10 cm bred miniatureudgave af vores traditionelle Fold lampe, som giver nye anvendelsesmuligheder. Brug Fold i corten som orienteringslys nederst på muren eller som et smukt lysende kunstværk på badeværelset eller i entréen.

 


Læs mere..

DKK 1.099,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Den Nordlux Fold 15 Væglampe LED i Corten er en moderne og stilfuld væglampe, der passer perfekt til både indendørs og udendørs brug. Med sin unikke Corten-finish tilføjer denne lampe en rustik og kantet æstetik til ethvert rum.

Med en effekt på 5W er denne væglampe ideel til belysning af mindre områder som entréer, gangarealer eller som stemningsbelysning i stuen eller soveværelset. Selv med sin lave effekt er denne lampe i stand til at producere en lysstyrke på 200 lumens takket være den indbyggede LED-teknologi.

Lyskvaliteten på Nordlux Fold 15 væglampen er af høj standard med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset leverer en flot og ægte farvegengivelse, der viser alle farver på en naturlig måde. Uanset om du bruger denne lampe til læsning, arbejde eller dekorative formål, vil den sikre, at farverne ser levende og virkelighedstro ud.

Ved hjælp af lyskildens spredning på 120 grader sikrer denne væglampe en jævn fordeling af lyset, hvilket betyder, at det spredes bredt og oplyser et større område. Dette gør lampen ideel til at belyse store rum eller som accentbelysning på vægge.

Den Nordlux Fold 15 Væglampe LED er nem at installere og vedligeholde takket være dens moderne design og holdbare materialer. Den leveres med alt nødvendigt monteringsudstyr, så du kan installere den lige ud af æsken.

Uanset om du ønsker at tilføje en rustik touch til dit hjem eller skabe en hyggelig atmosfære på terrassen, er Nordlux Fold 15 Væglampe LED i Corten et kvalitetsvalg. Med dens høje lysstyrke, jævne spredning og naturlige farvegengivelse vil denne væglampe opfylde de fleste behov for belysning.

Lyset
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".