Nordlux Turn Væglampe 13W LED, Hvid

Nordlux Nordlux

11486-0

New product

Nordlux Turn Væglampe 13W LED, Hvid Udvid

  • Drejelig skærm (360°)
  • Indbygget parallelforbindelse
  • Dæmpbar via vægdæmper
  • Designet til brug både udendørs og på badeværelset

Lyset 
Kulør 2700K
Lysstyrke 800 lumen
Spredning 120 grader
RA 80
Dimensioner

Bredde

15 cm.

Længde 15 cm.
Dybde 8,3 cm.
Materiale Alu
Effekt & spænding
Spænding 230V

Forbrug

13W

Andet info

IP Grad

IP54

Energimærke F (A-G)

Læs mere..

DKK 749,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Nordlux Turn Væglampe 13W LED, Hvid

Denne Nordlux Turn væglampe er designet til at skabe en jævn og behagelig belysning i dit hjem. Med en effekt på 13W og tilslutning til 230V forsyning, leverer denne lampe et kraftfuldt lys, der er ideelt til både opgavebelysning og stemningsbelysning.

Lampen er udstyret med en høj lysstyrke på 800 lumens og en bred spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette er specielt vigtigt, når lampen bruges som opgavebelysning, da det giver optimalt lys på arbejdsområder.

En af de vigtige egenskaber ved denne lampe er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset fra lampen er naturligt og ægte, og alle farver vises flot og korrekt. Uanset om du bruger lampen til at læse, lave håndarbejde eller bare til at skabe en hyggelig atmosfære, vil den høje lyskvalitet sikre, at du får mest muligt ud af dit lys.

Nordlux Turn væglampen er designet til at opfylde de fleste menneskers behov for belysning. Den sikrer en optimal og behagelig belysning i hjemmet, og dens stilrene hvide design passer ind i enhver indretning. Om du har brug for ekstra belysning i stuen, soveværelset eller på kontoret, vil denne lampe være et godt valg.

Lyset
Kulør Varm hvid
Lysstyrke 800 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 13W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".