Nordlux Helva dobbel Væglampe dæmpbar, Chrom

Nordlux Nordlux

10889-0

New product

Nordlux Helva dobbel Væglampe dæmpbar, Chrom Udvid

Helva Double er en moderne og minimalistisk væglampe med integreret LED og en 2-step Moodmaker SceneSelect funktion, der kan dæmpe lyset ved en simpel berøring og skifte temperaturen på det smukke og naturlige lys, R90. Da væglampen har en høj beskyttelsesgrad, er denne ideel til brug i fugtige rum, som badeværelset.

Moodaker funktionen i form a en stepless touch kontakt kan både dæmpe, tænde/slukke og ændre lysets temperaturen fra varm til kold. En kort berøring giver dig muligheden for at skifte mellem koldt og varmt lys, hvorimod en længere berøring


Læs mere..

DKK 599,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Nordlux Helva dobbel Væglampe dæmpbar, Chrom

Nordlux Helva dobbel Væglampe er en elegant og funktionel lyskilde, der vil tilføje stil og stemning til ethvert rum i dit hjem. Denne væglampe er dæmpbar, hvilket betyder, at du kan justere lysstyrken efter dine behov og præferencer. Den er udført i en moderne chrom finish, som passer perfekt til moderne og stilfuld indretning.

Dette produkt er nemt at installere og tilsluttes til standard 230V forsyning. Med en effekt på 9.6W er denne væglampe energieffektiv, hvilket kan bidrage til at reducere dine energiomkostninger. Samtidig er den lyseffekt ikke gået på kompromis med denne lave effekt, da lampen har en lysstyrke på 900 lumens.

Hvad der virkelig sætter denne væglampe fra Nordlux Helva aparte er dens ekstra høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 90-95 kan du være sikker på et levende og naturligt lys, der flot og sprudlende viser alle farver. Lyskvaliteten er endda tilstrækkelig til selv de mest krævende situationer, hvor farvegenkendelse og belysning er essentielle.

Nordlux Helva dobbel Væglampe dæmpbar er en fantastisk tilføjelse til ethvert rum, hvor du ønsker at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære. Uanset om det er i stuen, soveværelset eller kontoret, vil denne væglampe være et stilfuldt og praktisk valg.

Lyset
Lysstyrke 900 lumens
RA >= 90
Effekt & spænding
Forbrug 9.6W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".