Nordlux Phoenix Væglampe, E27, 14W, 800lm, Galvaniseret stål

Nordlux Nordlux

11290-0

New product

Nordlux Phoenix Væglampe, E27, 14W, 800lm, Galvaniseret stål Udvid

Flot galvaniseret udendørs væglampe i et klassisk design.Væglampen kan forbindes parallelt, og vil passe perfekt til montering i indkørslen, ved indgangen, på terrassen eller i gårdhaven.

Den galvaniserede overflade gør lampen modstandsdygtig i det nordiske klima. Vi anbefaler lamper i galvaniseret stål til kystnære områder.


Lyset 
Kulør 2700K
Lysstyrke 799 lumen
Spredning 270 grader
RA 80
Dimensioner
Fatning E27 (14W LED Inkl.)
Højde 22 cm
Diameter 39 cm
Dybde 42,5 cm
Materiale Galvaniseret stål 
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 14W
Andet info

IP Grad

IP54

Læs mere..

DKK 1.999,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Nordlux Phoenix Væglampe er en stilfuld og moderne væglampe, der vil tilføje et elegant touch til enhver indretning. Med dens galvaniserede stålfinish fremstår den både moderne og tidløs.

Denne væglampe har en effekt på 14W og tilsluttes nemt til 230V forsyning. Med sin lysstyrke på 800 lumens og en bred spredning på 270 grader sikrer den en jævn fordeling af lyset i rummet.

Det, der skiller Nordlux Phoenix Væglampe ud, er dens høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lampen producerer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Du kan være sikker på, at dine omgivelser vil blive fremhævet på den mest optimale måde takket være denne væglampe.

Nordlux Phoenix Væglampe er velegnet til de fleste behov. Uanset om det er til belysning i stuen, soveværelset eller gangen, vil denne væglampe skabe en behagelig atmosfære og tilføje et stilfuldt touch til ethvert rum.

Lyset
Lysstyrke 800 lumens
Spredning 270 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 14W
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".