Nordlux Phoenix Væglampe, E27, 14W, 800lm, Galvaniseret stål

Nordlux Nordlux

11290-0

New product

Nordlux Phoenix Væglampe, E27, 14W, 800lm, Galvaniseret stål Udvid

Flot galvaniseret udendørs væglampe i et klassisk design.Væglampen kan forbindes parallelt, og vil passe perfekt til montering i indkørslen, ved indgangen, på terrassen eller i gårdhaven.

Den galvaniserede overflade gør lampen modstandsdygtig i det nordiske klima. Vi anbefaler lamper i galvaniseret stål til kystnære områder.


Lyset 
Kulør 2700K
Lysstyrke 799 lumen
Spredning 270 grader
RA 80
Dimensioner
Fatning E27 (14W LED Inkl.)
Højde 22 cm
Diameter 39 cm
Dybde 42,5 cm
Materiale Galvaniseret stål 
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 14W
Andet info

IP Grad

IP54

Læs mere..

DKK 1.999,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effekt:

14W

Tilslutning:

230V

Lysstyrke:

800 lumens

Spredning:

270 grader

Den Nordlux Phoenix Væglampe er et stilfuldt og moderne valg til belysning af rummet. Med en effekt på 14W er denne væglampe ideel til at skabe en behagelig og lys atmosfære.

Væglampen tilsluttes nemt til den almindelige 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og bekvem.

Med en lysstyrke på 800 lumens og en bred spredning på 270 grader sikrer lampen en jævn og effektiv fordeling af lyset. Dette resulterer i et behageligt lys, der oplyser rummet ensartet og uden blænding.

Med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 er denne væglampe i stand til at levere et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette gør lampen ideel til at skabe en behagelig atmosfære og fremhæve rummet og dets indretning.

Uanset om det er i hjemmet, på kontoret eller i offentlige rum, vil Nordlux Phoenix Væglampen med dens høje lyskvalitet og effektive spredning af lys, imødekomme langt de flestes behov for belysning.

Lavet af galvaniseret stål, har lampen desuden en holdbar og stilfuld udseende, der passer til enhver moderne indretning.

Lyset
Lysstyrke 800 lumens
Spredning 270 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 14W
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".