Nordlux Kinver 26 Væg LED, Sort

Nordlux Nordlux

10931-0

New product

Nordlux Kinver 26 Væg LED, Sort Udvid

Kinver er en superspinkel og elegant væglampe til udendørs brug. Den lyser både opad og nedad, hvilket skaber en smuk lyseffekt, der er ideel til indkørslen eller ved hoveddøren. Kinver leveres med en integreret LED-lyskilde med lavt energiforbrug og lang levetid. Nordlux tilbyder 5 års LED-garanti. Lampen kan ikke anbefales til aggressive miljøer med hårdt vejr.


Læs mere..

DKK 599,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 32-34 dage


Data om produktet

Effekt: 10W

Tilsluttes til 230V forsyning

Lysstyrke på 984 lumens og en høj spredning på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Nordlux Kinver 26 Væg LED i sort er et kvalitetsprodukt, der vil give dig den ideelle belysning i dit hjem. Med en effekt på 10W og tilslutning til 230V forsyning er denne lampe energieffektiv og nem at installere.

Med en lysstyrke på 984 lumens og en spredning på 120 grader sikrer Nordlux Kinver 26 Væg LED en jævn og bred fordeling af lyset. Dette betyder, at du kan forvente en blændfri og behagelig belysning i dit rum.

Den høje lyskvalitet på Nordlux Kinver 26 Væg LED sikrer, at farver vises flot og ægte. Med en RA værdi på 80-85 er lyset naturligt og behageligt for øjet. Uanset om du ønsker at oplyse et rum eller skabe en hyggelig atmosfære, vil denne lampe opfylde langt de flestes behov.

Med sit stilrene design i sort vil Nordlux Kinver 26 Væg LED passe perfekt ind i de fleste moderne indretninger. Lampen er nem at montere, og dens slanke profil gør den velegnet til både private hjem og kommercielle rum.

Samlet set er Nordlux Kinver 26 Væg LED i sort et fremragende valg til dig, der ønsker en energieffektiv, stilfuld og højtydende væglampe. Med dens optimale lyskvalitet og lette installation vil den sikre dig den perfekte belysning i dit hjem eller arbejdsområde.

Lyset
Lysstyrke 984 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Materiale Aluminium , Glas
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".