Nordlux Teton loft/Væglampe, sort

Nordlux Nordlux

11410-0

New product

Nordlux Teton loft/Væglampe, sort Udvid

Super flot og dekorativ udendørs væglampe fra danske Nordlux. Det runde design med det grå område i midten gør, at lampen lyser op i en cirkelt med et flot varmt hvidt lys på 3000K. Teton væglampen er flot som belysning ved f.eks. hoveddøren og vil med sikkerhed byde dine gæster et varmt velkommen.


Lyset
Kulør 3000K

Lysstyrke

Dæmpbar

880 Lumen

Nej

RA

Spredning

80

160°

Dimensioner

Diameter

Fremspring

20 cm.

4,5 cm.

Materiale Metal
Effekt & spænding
Spænding 230V

Forbrug

Energimærket

12W

D (A-G)

Andet info

IP Grad

Note

IP54

Virker Ikke med ekstern lysdæmper

Læs mere..

DKK 519,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Produktbeskrivelse

Den Nordlux Teton loft/væglampe i sort er et stilfuldt og funktionelt belysningsvalg til dit hjem. Med en effekt på 12W og tilslutning til 230V forsyning, er denne lampe nem at installere og bruge.

Med en lysstyrke på 850 lumens og en spredning på 160 grader, sikrer Nordlux Teton en jævn fordeling af lys i rummet. Dette betyder, at du får en optimal belysning uden nogen mørke pletter eller blænding. Lampens høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 sikrer desuden et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette gør den ideel til at skabe en behagelig atmosfære i ethvert rum i dit hjem.

Med Nordlux Teton loft/væglampen får du ikke kun en lampe med fremragende lyskvalitet, men også et stilfuldt design. Den sorte farve passer til enhver indretning og tilføjer et moderne touch til dit rum. Uanset om du vælger at montere den i loftet eller på væggen, vil denne lampe helt sikkert tiltrække opmærksomhed og være en smuk tilføjelse til ethvert rum.

Samlet set er Nordlux Teton loft/væglampen en pålidelig og stilfuld lyskilde til dit hjem. Med dens høje lysstyrke, bred spredning og høje lyskvalitet er den ideel til forskellige behov, hvad enten det er belysning i stuen, soveværelset eller kontoret. Så hvis du leder efter en kvalitetslampe, der giver dig flot og ægte lys, er Nordlux Teton et fremragende valg.

Lyset
Lysstyrke 850 lumens
Spredning 160 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 230V
Energimærke D (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".