Nordlux Hester Væglampe dæmpbar, Chrom

Nordlux Nordlux

10895-0

New product

Nordlux Hester Væglampe dæmpbar, Chrom Udvid

Hester er en moderne og dæmpbar væglampe med en smuk skygge lavet af mattet glas. Kombinationen af en høj beskyttelsesgrad på IP44 og en 3-trins Moodmaker gør Hester perfekt til at skabe den rette belysning på badeværelset.

Med 3-trins Moodmakeren har du muligheden for at tilpasse Hesters lysstyrke ved brug af din normale kontakt. Et klik på kontakten tænder lyset på 100%, mens to klik sænker lysstyrken til 50%, og et tredje klik tænder for nattelyset. Hester væglampe givet et naturligt lys og er integreret med en hukommelses- og nulstillingsfunktion, der aktiveres efter lyset er blevet tændt og slukket 5 gange.


Læs mere..

DKK 319,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Nordlux Hester Væglampe dæmpbar, Chrom

Denne Nordlux Hester Væglampe er en stilfuld og funktionel løsning til din belysning. Med sit moderne design og dæmpbare funktion er denne væglampe et perfekt valg til enhver rumindretning.

Med en effekt på 9.6W leverer denne lampe et skarpt og klart lys, der er ideelt til forskellige formål, herunder læsning, afslapning eller arbejde. Lyset er tilsluttet til 230V forsyning, hvilket gør installationen nem og bekvem.

Af særlig interesse er lysstyrken på 900 lumens, som gør det muligt at skabe en lys atmosfære i rummet. Denne lampe er udstyret med en ekstra høj lyskvalitet, hvor RA-værdien ligger mellem 90-95. Dette sikrer, at farverne vises levende og naturligt, og at du kan nyde et flot og sprudlende lys.

Med en så høj lyskvalitet er denne væglampe velegnet selv til krævende situationer, hvor nøjagtig farvegengivelse er afgørende. Uanset om du bruger den til professionelt arbejde, til at oplyse malerier eller bare som en generel lyskilde, vil denne lampe levere et imponerende resultat hver gang.

Lyset
Lysstyrke 900 lumens
RA >= 90
Effekt & spænding
Forbrug 9.6W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".