Nordlux Hester Væglampe dæmpbar, Sort

Nordlux Nordlux

10894-0

New product

Nordlux Hester Væglampe dæmpbar, Sort Udvid

Hester er en moderne og dæmpbar væglampe med en smuk skygge lavet af mattet glas. Kombinationen af en høj beskyttelsesgrad på IP44 og en 3-trins Moodmaker gør Hester perfekt til at skabe den rette belysning på badeværelset.

Med 3-trins Moodmakeren har du muligheden for at tilpasse Hesters lysstyrke ved brug af din normale kontakt. Et klik på kontakten tænder lyset på 100%, mens to klik sænker lysstyrken til 50%, og et tredje klik tænder for nattelyset. Hester væglampe givet et naturligt lys og er integreret med en hukommelses- og nulstillingsfunktion, der aktiveres efter lyset er blevet tændt og slukket 5 gange.


Læs mere..

DKK 319,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Denne Nordlux Hester Væglampe er en elegant og moderne lampe til vægmontering. Lampen er dæmpbar og kommer i en smuk sort farve, der passer perfekt til enhver indretning. Med en effekt på 9.6W og tilslutning til 230V forsyning er denne lampe både energieffektiv og nem at installere.

Lampen har en lysstyrke på imponerende 900 lumens, hvilket sikrer et klart og behageligt lys i rummet. Med dens ekstra høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95 får du et levende og naturligt lys, der skaber en flot og sprudlende atmosfære i rummet og viser alle farver på deres bedste måde.

Denne lampe er designet til selv de mest krævende situationer, hvor kvaliteten af lyset er afgørende. Det kan være i stuen, køkkenet eller på kontoret, hvor god belysning er vigtig for at udføre opgaver korrekt. Med Nordlux Hester Væglampen får du en lyskvalitet, der er tilstrækkelig til at imødekomme selv de højeste krav.

Med dens moderne design og elegante sorte farve passer denne væglampe perfekt ind i enhver indretning. Den vil være et stilfuldt og funktionelt tilføjelse til ethvert rum. Uanset om du bruger den som en primær lyskilde eller som en ekstra belysning, vil Nordlux Hester Væglampen skabe et behageligt og stemningsfuldt lys, der løfter rummet til nye højder.

Lyset
Lysstyrke900 lumens
RA>= 90
Effekt & spænding
Forbrug9.6W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".