Nordlux Kinver 26 Væg LED, Hvid

Nordlux Nordlux

10930-0

New product

Nordlux Kinver 26 Væg LED, Hvid Udvid

Kinver er en superspinkel og elegant væglampe til udendørs brug. Den lyser både opad og nedad, hvilket skaber en smuk lyseffekt, der er ideel til indkørslen eller ved hoveddøren. Kinver leveres med en integreret LED-lyskilde med lavt energiforbrug og lang levetid. Nordlux tilbyder 5 års LED-garanti. Lampen kan ikke anbefales til aggressive miljøer med hårdt vejr.


Læs mere..

DKK 599,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Effekt: 10W.

Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning.

Lysstyrke: 984 lumens.

Spredning: Høj spredning på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Lyskvalitet: Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Den Nordlux Kinver 26 Væg LED er et elegant og moderne væglampe. Med sin hvide finish passer den perfekt ind i enhver indretning. Lampen er designet med 10W effekt, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig.

Lampen tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør installationen hurtig og simpel. Du behøver ikke bekymre dig om batterier eller ekstra ledninger.

Med en lysstyrke på 984 lumens er denne væg LED yderst lyseffektiv. Den kan lyse op i ethvert rum og skabe en behagelig atmosfære. Den høje spredning på 120 grader sikrer, at lyset bliver jævnt fordelt i hele rummet.

Men det er ikke kun lysstyrken og spredningen, der gør denne lampe speciel. Den har også en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om det er møbler, malerier eller andre objekter, vil dette naturlige lys fremhæve deres skønhed.

Med Nordlux Kinver 26 Væg LED får du en moderne og stilfuld lampe, der passer til enhver indretning. Den er nem at installere, har en imponerende lysstyrke og en høj lyskvalitet. Alt i alt er dette produkt ideelt til alle, der ønsker et smukt og behageligt lys i deres hjem eller kontor.

Lyset
Lysstyrke 984 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Materiale Aluminium , Glas
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".