Nordlux Kinver 26 Væglampe, Hvid

Nordlux Nordlux

10933-0

New product

Nordlux Kinver 26 Væglampe, Hvid Udvid

Enkel og elegant væglampe til udendørs brug udført i lakeret metal. Lampen giver både opadrettet- og nedadrettet lys og er blandt andet ideel til indkørsel eller ved hovedindgangen. Leveres inkl. LED-lyskilde med et lavt energiforbrug og en lang levetid.


Læs mere..

DKK 399,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og stilren væglampe

Nordlux Kinver 26 Væglampe er en elegant og funktionel lyskilde til dit hjem. Med sin enkle hvide design passer den ind i enhver indretning og skaber et behageligt lysmiljø. Med en effekt på 6W er denne væglampe energieffektiv og skåner dermed både din pengepung og miljøet.

Fleksibel og nem installation

Denne væglampe tilsluttes nemt til en standard 230V strømforsyning, hvilket gør installationen ukompliceret. Du kan nemt placere den i ethvert rum i dit hjem, og den er velegnet til både privat og kommerciel brug.

Jævn og bred spredning af lys

Med en lysstyrke på 400 lumens og en spredning på 120 grader, sikrer denne væglampe en jævn fordeling af lys i rummet. Uanset om du bruger den som en primær lyskilde eller som en dekorativ belysning, vil du opleve et behageligt og veloplyst rum.

Naturlig og ægte farvegengivelse

Med en RA-værdi på 80-85 leverer Nordlux Kinver 26 Væglampe en høj lyskvalitet. Denne værdi sikrer, at lyset viser alle farverne på en naturlig og ægte måde. Du vil kunne nyde godt af dette lys, der egner sig til langt de flestes behov og skaber en hyggelig atmosfære i dit hjem.

Investér i denne stilfulde og effektive væglampe, der vil opgradere belysningen i dit hjem. Nordlux Kinver 26 Væglampe giver dig ikke kun en behagelig og jævn belysning, men også et flot visuelt element, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Lyset
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".