Nordlux LILT 115 Pendel LED, Børstet stål

Nordlux Nordlux

11057-0

New product

Nordlux LILT 115 Pendel LED, Børstet stål Udvid

Funktionalitet og design går op i en højere enhed i Lilt serien. Lilt har en gennemgående lysflade i hele lampen, hvilket bidrager til et ensartet lysudbytte. Det smukke minimalistiske design er udstyret med innovativ teknologi i form af indbygget tre step lysdæmpefunktion fra din almindelig stikkontakt, så du nemt og bekvemt kan ændre lyset efter situation og behov.

Lilt pendel er fremstillet i børstet stål, hvilet giver lampen et råt udtryk. Enkeltheden i pendlen fremhæves ved den minimale brug af udsmykning, hvor kun to sorte metalbeslag bryder den stringente rektangulære flade. Lilt er en stor pendel, som er perfekt over det lange spisebord.

 


Læs mere..

DKK 1.299,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Produktbeskrivelse

Nordlux LILT 115 Pendel LED er en stilfuld lampe i børstet stål, der kombinerer moderne æstetik med høj ydeevne. Lampependlen er ideel til belysning af spiseborde, arbejdsområder og andre rum, hvor man ønsker et behageligt og kraftigt lys.

Data om produktet:

  • Effekt: 27W
  • Tilslutning: 230V forsyning
  • Lysstyrke: 2000 lumens
  • Spredning: 120 grader
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85
  • Dæmpbar: Ja

Lampependlens imponerende lysstyrke på 2000 lumens og den brede spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette bidrager til en behagelig og behagelig belysning, der ikke skaber ubehagelige skygger eller blænding.

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 gør det muligt at opnå et naturligt lys, der fremviser alle farver på en flot og ægte måde. Dette gør lampen egnet til de flestes behov og sikrer, at rummet bliver oplyst på en behagelig og behagelig måde.

Lampependlen kan dæmpes, hvilket giver mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære. Denne funktion gør lampen alsidig og velegnet til forskellige situationer, såsom hyggelige middage, arbejdsmiljø eller afslapning.

Nordlux LILT 115 Pendel LED i børstet stål er et stilfuldt og moderne valg, der giver en kraftig belysning med flot lyskvalitet og en jævn fordeling af lyset. Med dens evne til at blive dæmpet er lampen yderst alsidig og passer til forskellige behov.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 2000 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 27W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".