Nordlux Piso Pendel, 22W, 1600lm, 2200-2700K, grå

Nordlux Nordlux

11306-0

New product

Nordlux Piso Pendel, 22W, 1600lm, 2200-2700K, grå Udvid

Piso emmer af Nordisk minimalisme. Det stilrene design giver Piso et tidløst og moderne udtryk, hvortil den store lysflade bidrager til et smukt ensartet lys. Det stringente design er kombineret med indbygget dim-to-warm teknologi, der styres ved hjælp af lysdæmperen på væggen, hvilket gør det utrolig nemt at tilpasse lystemperaturen i rummet til hverdagens situationer.

Piso pendel er udformet i elegant hvidt metal, der sammen med de bløde former giver lampen et stringent og enkelt udtryk. Pendlen udsender et godt ensartet lys gennem den matterede skærm, og er derfor ideel over spisebordet eller køkkenøen.


Lyset
Kulør 2200-2700K

Lysstyrke

1600 Lumen

RA-værdi 80
Spredning 120 grader
Dimensioner
Længde 17,5 cm
Bredde 36,5 cm
Diameter 36,5 cm
Ledningslængde 200 cm
Materiale Metal, Plast
Effekt & spænding

Spænding

230V

Energimærke

E (A-G)

Forbrug

22W

Andet info

IP Grad

IP20

Læs mere..

DKK 899,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Nordlux Piso Pendel - Grå

Nordlux Piso Pendel er en stilfuld og moderne lysarmatur til din boligindretning. Denne pendel er udstyret med en effekt på 22W, og den tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning.

Med en lysstyrke på 1600 lumens er denne pendel i stand til at belyse selv de større rum med et kraftigt og imponerende lys. Den høje kvalitet af lyset, målt ved en RA-værdi på 80-85, sikrer en naturlig og ægte visning af alle farver. Dette betyder, at dine møbler, dekorative elementer og andre genstande i rummet vil se deres bedste ud under belysningen fra Nordlux Piso Pendel.

Denne pendel er ideel til både privat og kommerciel brug på grund af dens alsidighed og alsidighed i designet. Pendelarmaturet er i stand til at tilføje et strejf af elegance og moderne stil til ethvert rum, uanset om det er stuen, spisestuen, soveværelset eller kontoret.

Nordlux Piso Pendel er designet i en smuk grå farve, der passer perfekt til enhver indretningsstil. Den grå farve tilføjer en fornemmelse af sofistikering og tidløshed til rummet.

Lyset
Lysstyrke 1600 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 22W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".