Nordlux Tilo Pendel GU10, Grå

Nordlux Nordlux

11450-0

New product

Nordlux Tilo Pendel GU10, Grå Udvid

Den minimalistiske Tilo serie emmer af nordisk elegance med et stringent design og rene linjer. Det smalle lampehoved udsender et præcist nedadrettet lys, og med det umiskendelige karaktertræk med asketræ og mat metal, er Tilo den perfekte tilføjelse i den stilfulde og moderne boligindretning.

Tilo pendlen i sort metal kommer med en aftagelig trætop i sortmalet asketræ. Pendlen har stor anvendelighed – brug den på en række over spisebordet eller køkkenøen, til et lyse et mørkt hjørne op i stuen eller som ved siden af sengen i stedet for en væg- eller bordlampe.


Dimensioner
FatningGU10 (Lyskilde med følger ikke)
Diameter6 cm.
Ledningslængde200 cm.
Materiale

Metal/træ

Effekt & spænding
Spænding230V
Andet
IP gradIP20

Flere detaljer

DKK 229,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Lyset
Dimensioner
Effekt & spænding
Andet info


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".