Nordlux Grant 25 Pendel E27, Messing

Nordlux Nordlux

9386-0

New product

Nordlux Grant 25 Pendel E27, Messing Udvid

Grant balancerer enkelthed og elegance på bedste vis, hvor alt unødvendig udsmykning er skåret fra, så seriens form og materialer får lov til at stå frem. Den smukke lysende glaskuppel omsluttes af sit stel, der skaber en fuldendt og dekorativ helhed.

Grant pendel bidrager til en af tidens store designtendenser med brugen af messing og hvidt opalglas. En elegant detalje er messingbaldakinen, som passer til lampen top og skaber en fuldendt helhed. Grant er smuk både enkeltvis og i klynger af flere, og kan med fordel kombineres med de andre pendelstørrelser i serien.


Læs mere..

DKK 479,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 41-43 dage



Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".