LEDlife R7S LED pære
18W, 118mm, dæmpbar, 230V

LEDlife LEDlife

New product

Skal forsynes direkte med 230V. 

Læs mere..

  • Varm
  • Dæmpbar

DKK 158,20

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

LEDlife R7S LED pæren er en effektiv og energibesparende lyskilde, som erstatter traditionelle halogenpærer med en effekt på hele 220W. Med en effekt på 18W og en længde på 118mm, er denne LED pære perfekt til belysning derhjemme eller på kontoret.

Denne LED pære tilsluttes til en 230V strømkilde og har en lysstyrke på 2350 lumens, hvilket giver et klart og kraftigt lys. Med en lysfordeling på 360 grader, sikrer pæren en jævn spredning af lyset, så hele rummet oplyses.

En vigtig faktor ved lyskvaliteten er RA værdien på 80-85, hvilket betyder at farver vises naturligt og ægte. Dette gør pæren velegnet til mange forskellige formål og behov.

En stor fordel ved denne LED pære er, at den er dæmpbar, så du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den helt rette stemning. Pæren er også flicker free, hvilket gør den velegnet til brugere, der er følsomme over for flimmer i lyset.

Med en forventet levetid på op til 50.000 timer, minimalt fald i lysstyrke og en god køling, kan du være sikker på en lang og pålidelig drift af produktet. Det gør det til en holdbar og økonomisk investering.

Kulør på lyset

Denne LED pære fås i den varme hvide nuance på 3000K, som skaber en behagelig og afslappende atmosfære. Det varme lys bidrager til en hyggelig stemning i rummet.

Med dimensioner på 118 x Ø30 mm, passer denne LED pære perfekt til standard lampefatninger med R7s sokkel. Den kan nemt og bekvemt installeres og kan bruges til mange forskellige belysningsformål.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 2350 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning R7s
Bredde 118 mm.
Diameter 30 mm.
Materiale Termisk PVC
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Erstat 220W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.