Restsalg: EGLO udendørs væglampe, 2,5W, 3000K, antracitgrå
Kibea

Eglo Eglo

9305-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: EGLO udendørs væglampe, 2,5W, 3000K, antracitgrå - Kibea Udvid


Læs mere..

DKK 157,50

inkl. moms

DKK 350,00 inkl. moms

-55%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


EGLO udendørs væglampe, 2,5W, 3000K, antracitgrå, Kibea

Denne udendørs væglampe fra EGLO er det perfekte valg til belysning af din have, terrasse eller indgangsområde. Med sit moderne og stilfulde design i antracitgrå vil denne lampe tilføre et elegant touch til enhver udendørs rum.

Det vigtigste ved enhver belysningsløsning er effektiviteten, og denne væglampe imponerer med sin lave effekt på kun 2,5W. Dette betyder ikke kun energibesparelser for dig, men også en mere miljøvenlig belysning.

Tilslutningen til denne væglampe er nem, da den blot kræver tilslutning til en 230V forsyning. Du behøver derfor ikke bekymre dig om komplicerede installationer eller ekstra ledninger.

Med en lysstyrke på 360 lumens giver denne væglampe tilstrækkelig belysning til at oplyse din udendørs område på en behagelig måde. Du kan nyde det perfekte lys til at skabe en indbydende atmosfære om aftenen.

En vigtig faktor at overveje ved valg af udendørs belysning er lyskvaliteten. Denne væglampe har en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger denne lampe til at belyse din entré eller skabe hyggelig stemning på terrassen, vil den sikre, at farverne ser smukke og levende ud.

EGLO udendørs væglampe i antracitgrå er den ideelle løsning til at opgradere dit udendørs rum med stil og funktionalitet. Med dens effektive lysstyrke og høje lyskvalitet vil den opfylde alle dine belysningsbehov og skabe en hyggelig atmosfære uden at gå på kompromis med energiforbruget.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 360 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 2.5W
Spænding 230V