LEDlife T8-Pro90
14W LED rør, 90 cm

LEDlife LEDlife

New product

4. Generation.

Instant fit - Monteres direkte i armaturet for erstatning af almindelig lysstofrør.

Læs mere..

  • Varm

DKK 165,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LEDlife T8-Pro90, 14W LED rør, 90 cm

Dette LED T8 rør er ideelt til at erstatte traditionelle lysstofrør på 90 cm. Med en effekt på 14W, kan det erstatte et 30W traditionelt rør og hjælpe med at reducere energiforbruget.

Dette rør tilsluttes let til en 230V strømkilde, hvilket betyder, at det kan anvendes i mange forskellige omgivelser, både professionelle og private.

Med en lysstyrke på 1880 lumens og en bred spredning på 180 grader, sikrer dette LED rør en jævn fordeling af lys. Det betyder, at lyset vil blive fordelt jævnt i hele rummet og sikre optimal belysning.

Den høje lyskvalitet på dette LED rør sikrer, at farver vises rigtigt og naturligt. Med en RA værdi på 80-85 er denne lyskvalitet tilstrækkelig for de fleste behov. Det betyder, at rummet vil være fremvist på en flot og ægte måde.

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, kan du være tryg ved, at dette rør vil have lang og sikker drift. Med en forventet levetid på op til 50.000 timer vil du kunne få glæde af dette rør i mange år. Desuden er dette produkt udstyret med en driftssikker driver og god køling, hvilket sikrer yderligere pålidelighed og holdbarhed.

Dette LED rør fås i en varm hvid farve (3000K). Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, som er ideel til afslapning og hygge i ethvert rum.

Med dimensionerne 900 x Ø27 mm er dette LED rør perfekt til installation i forskellige armaturer og lamper, og det vil nemt kunne integreres i dit eksisterende belysningssystem.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1880 lumens
Spredning 180 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning G13
Bredde 900 mm.
Diameter 27 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 14W
Erstat 30W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.