Lifud 30W dæmpbar LED driver
Triac fasedæmp, 550mA-700mA, 25-40V, flicker free

Lifud

4218-0

New product

Lifud 30W dæmpbar LED driver - Triac fasedæmp, 550mA-700mA, 25-40V, flicker free Udvid

Triac dæmpbar driver.

Fungerer fra 550mA - 700mA og 25-40V.


550mA
600mA
650mA
700mA

Flere detaljer

DKK 186,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Lifud 30W dæmpbar LED driver - Flicker free lys og tilslutning til 230V forsyning

Denne Lifud 30W dæmpbare LED driver er et effektivt og alsidigt produkt, der tilbyder en bred vifte af funktioner og har en høj kvalitet. Med en effekt på 30W er denne LED driver i stand til at levere en kraftig og pålidelig belysning i forskellige indstillinger.

En af de vigtigste funktioner ved denne LED driver er dens evne til at tilsluttes til en 230V forsyning. Dette gør det nemt at integrere LED driveren i både private og kommercielle belysningsanlæg.

En anden værdifuld funktion ved denne LED driver er dens evne til at blive dæmpet. Dette giver brugerne mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære. Denne fleksibilitet er især nyttig i forretningsmæssige indstillinger som restauranter, hoteller eller detailbutikker.

En fordel ved denne LED driver er dens flicker-fri lys. Flicker-fri eller flimmerfri belysning er velegnet til personer og dyr, der er følsomme over for flimmer. Det sikrer også, at belysningen er behagelig at arbejde eller opholde sig under, og det gør det ideelt til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser.

Denne LED driver har dimensioner på 46 x 31 x 117 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige applikationer. Det er dog vigtigt at bemærke, at denne LED driver har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor skal den bruges i tørre omgivelser.

Samlet set er Lifud 30W dæmpbar LED driver et pålideligt og alsidigt produkt, der leverer kraftig belysning og giver mulighed for dæmpning. Dens flicker-fri egenskaber gør den velegnet til alle, der er følsomme over for flimmer, samt til fotografer, videoproducenter og andre, der har brug for en ensartet og behagelig belysning.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Dimensioner
Højde31 mm.
Bredde46 mm.
Dybde117 mm.
MaterialeABS Plastik
Effekt & spænding
Forbrug30W
Spænding230V
Andet info
IP klassifikationIP20