V-Tac opladelig CCT bordlampe
Sort, IP54, touch dæmpbar, model mini

V-Tac V-Tac

12060-0

New product

V-Tac opladelig CCT  bordlampe - Sort, IP54, touch dæmpbar, model mini v-tac Udvid

Sort genopladelig LED bordlampe til indendørs brug fra V-Tac.

Lampen er lavet i flot og enkelt design, der passer ind i alle rum.

Dæmpes via touch/berøring på toppen af lampen. Tryk kort for at tænde/slukke eller hold inde for at skrue op/ned for lyset.

Op til 8 timers batterilevetid, med 2-3 timers opladningstid.

CCT-bordlampen tilpasser sig din stemning med enkle farve temperatur indstillinger, der spænder fra varmt gyldent til køligt hvidt lys.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs mini bordlampe perfekt til at tage med rundt omkring.

Læs mere..

DKK 374,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac opladelig CCT bordlampe, Sort, IP54, touch dæmpbar, model mini

Denne V-Tac bordlampe er designet i et elegant sort finish og er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Med en effekt på 1.5W er den både energieffektiv og miljøvenlig.

Lampen har en lysstyrke på 150 lumens og en høj spredning på 180 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lys i hele rummet. Uanset om du læser en bog, arbejder eller slapper af, kan du justere lysstyrken ved hjælp af touchfunktionen og skabe den ønskede atmosfære.

Med dimensioner på 210 x Ø86 mm er denne bordlampe kompakt og nem at placere på ethvert bord, reol eller natbord. Den passer perfekt ind i enhver indretning og giver en moderne og stilfuld touch.

IP54 klassificeringen gør denne lampe egnet til brug i badeværelser eller andre steder med fugtig luft. Den kan også tåle vandstænk på fronten, hvilket gør den perfekt til udendørs brug på terrasser eller altaner.

Den opladelige funktion på denne bordlampe giver dig fleksibilitet og mulighed for at bruge den, hvor som helst du har brug for lys. Tag den med dig rundt i huset eller endda udendørs uden at bekymre dig om kabler eller stikkontakter.

Med sin moderne teknologi og flotte design er denne V-Tac opladelige CCT bordlampe det perfekte valg, når du ønsker at skabe en behagelig belysning i dit hjem eller udendørsområde.

Lyset
Kulør 3 i 1
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 150 lumens
Spredning 180 grader
Dimensioner
Højde 210 mm.
Diameter 86 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1.5W
Spændingsinterval DC:5V, 1A-2A


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.