Restsalg: Aigostar 6W LED indbygningspanel
Hul: Ø10 cm, Mål: Ø11,8 cm, 230V

Aigostar Aigostar

New product

Nedsat pris! Restsalg: Aigostar 6W LED indbygningspanel - Hul: Ø10 cm, Mål: Ø11,8 cm, 230V Udvid

Panelet leveres med en lysstyrke på 370 lumen. Dæmpning af dette panel er ikke muligt, panelet er samtidigt F mærket med et meget lavt forbrug på kun 6 watt. Kuløren på lyset er 3000K eller 4000K, se beskrivelse længere nede. RA værdien er >= 80

 


Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 47,40

inkl. moms

DKK 79,00 inkl. moms

-40%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Det Aigostar 6W LED indbygningspanel er et stilfuldt og funktionelt lysarmatur til dit hjem eller kontor. Dets kompakte design og enkelte hulmål på Ø10 cm gør det nemt at installere i loft eller væg, mens dets størrelse på Ø11,8 cm sikrer en god spredning af lyset.

Data om produktet:

  • Effekt: 6W
  • Tilslutning: 230V
  • Lysstyrke: 380 lumens
  • Spredning: 100 grader

Kulør på lyset:

Du kan vælge mellem to forskellige kulører for at skabe den ønskede atmosfære:

  • Varm hvid: Denne kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og er velegnet til afslapning og hygge.
  • Neutral hvid: Denne kulør giver en neutral og naturlig belysning uden blå eller gule toner. Det perfekte valg til et effektivt arbejdsmiljø, hvor belyste emner fremstår helt naturlige.

Med den integrerede lyskilde er det let at installere og bruge dette indbygningspanel. Tilslut det blot til en 230V strømforsyning, og nyd det klare og jævnt fordelte lys, der giver en behagelig belysning i rummet.

Lyset
Kulør Varm Hvid, Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 380 lumens
Spredning 100 grader
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.