Spectrum Pendellampe
Sort, Ø4 cm, GU10

Spectrum Spectrum

8775-0

New product

Spectrum Pendellampe - Sort, Ø4 cm, GU10 Spectrum5y Udvid

Flot og enkel pendellampe i hvid.
Få et mere eksklusivt look i hjemmet med denne lampe.
Lampen passer ind alle steder i hjemmet, men også til mange offentlige steder som f.eks restauranter, forretninger eller på kontoret.
Lampen er nem at installere. 

Ledningslængde 100 cm.
Max 4W LED.
Længden kan justeres efter behov.

Læs mere..

DKK 126,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum pendellampe i sort er designet til at tilføje et elegant og stilfuldt touch til ethvert rum. Med en diameter på 4 cm og GU10 fatning er den velegnet til forskellige applikationer og indretninger. Den tilsluttes let til en 230V strømkilde, hvilket gør installationen praktisk og problemfri.

Med en imponerende 5 års producentgaranti kan du være sikker på, at dette produkt er lavet af høj kvalitet og vil yde optimalt i mange år fremover. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet opnår denne lampe en lang og sikker drift på op til 50.000 timer. Du vil opleve minimalt fald i lysstyrken over tid, hvilket sikrer en pålidelig belysningsløsning til dit hjem eller kontor.

Denne Spectrum pendellampe er udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling. Dette sikrer en optimal og lang levetid for hele produktet. Du kan nyde godt af den flotte belysning i mange år, uden at skulle tænke på udskiftning eller vedligeholdelse.

Lampens dimensioner er 500 x Ø40 mm, hvilket giver den en slank og moderne profil. Dens enkle og minimalistiske design passer godt ind i ethvert rum eller indretningstilstand. Med en IP20 klassificering er denne pendellampe ikke modstandsdygtig over for vand og bør derfor anvendes indendørs.

Med Spectrum pendellampen får du et stilfuldt og holdbart belysningsvalg. Den kombinerer æstetisk appel med kvalitet og lang levetid, hvilket sikrer, at du får glæde af denne lampe i mange år fremover.

Lyset
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 500 mm.
Diameter 40 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Spænding 230V


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.