V-Tac vandtæt LED pool pære
25W, glas, IP68, 12V, PAR56

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac vandtæt LED pool pære - 25W, glas, IP68, 12V, PAR56 v-tac Udvid

Vandtæt poolpære 25W.

Spænding: 12V.

Materiale: Tykt glas.

Læs mere..

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 746,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produkt beskrivelse:

Denne V-Tac vandtætte LED pool pære er specielt designet til at give belysning til swimmingpools og lignende vandmiljøer. Med en effekt på 25W og en PAR56 fatning, er denne spot pære ideel til at skabe en lys og behagelig atmosfære omkring din pool.

Pæren tilsluttes til en 12V strømforsyning, hvilket gør den sikker at bruge. Med en lysstyrke på 2850 lumens og en retningsbestemt spredning på 120 grader, sørger denne pære for en klar og jævn belysning i din pool.

Denne pære kommer i den kold hvide variant (6500K), hvilket giver en kold lysfarve med et tydeligt blåligt skær. Dette gør den velegnet til brug i malerkabiner, akvarier og specielle dekorationsformål. Selvom denne kulør sjældent bruges i Skandinavien, er den stadig populær til forskellige typer af projekter.

Med dimensionerne 110 x Ø178 mm, passer denne LED pool pære let i langt de fleste pool installationer. Den er IP68-klassificeret, hvilket betyder at den er vandtæt og kan placeres under vand i op til 1 meters dybde uden problemer.

Med V-Tac vandtæt LED pool pæren får du en pålidelig og holdbar lysløsning til din pool. Den er velegnet til både privat og kommerciel brug og vil tilføje en flot og stilfuld belysning til din poolområde.

Lyset
Kold hvid kulør 6500K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2850 lumens
Spredning 120 grader
Dimensioner
Fatning PAR56
Højde 110 mm.
Diameter 178 mm.
Materiale Tykt glas
Effekt & spænding
Forbrug 25W
Spænding 12V
Spændingsinterval AC/DC:12V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.