60W strømforsyning
12V DC, 5A, IP67 vandtæt

4429-0

New product

60W strømforsyning - 12V DC, 5A, IP67 vandtæt Udvid

IP67 vandtæt 12V strømforsyning.

12V DC 60W.
​Virker fra 3W til 60W forbrug.
Input: 230V.
Perfekt til 12V LED pærer, spots og strips.

Strømforsyningen er udviklet til brug med LED, ved anden brug kan funktionaliteten ikke garanteres.

Læs mere..

DKK 145,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Strømforsyning til LED belysning

Denne strømforsyning er designet til at levere en pålidelig og stabil strøm til LED belysningssystemer. Med en effekt på 60W kan den effektivt drive både indendørs og udendørs belysning.

Med en indgangsspænding på 230V kan denne strømforsyning let tilsluttes til ethvert standard stikkontakt. Den omdanner denne spænding til 12V DC-udgang, som er ideel til LED belysning.

Med en kompakt størrelse på 44 x 21 x 155 mm er denne strømforsyning let at installere og kan nemt integreres i eksisterende belysningssystemer.

Det vigtigste ved denne strømforsyning er dens vandtætte egenskaber. Med en IP67-certificering er den beskyttet mod indtrængen af støv og vand. Dette betyder, at den kan bruges både indendørs og udendørs, og den er velegnet til våde omgivelser som badeværelser, terrasser eller udendørs belysning.

Vær dog opmærksom på, at selvom dette produkt er vandtæt, kan det ikke tåle at ligge nedsænket under vand i længere tid. Derfor anbefales det at montere det et sted, hvor det ikke kommer i direkte kontakt med vand eller er påvirket af kraftig regn.

Denne strømforsyning tilbyder en pålidelig og effektiv løsning til LED belysningssystemer. Med dens vandtætte konstruktion og kompakte størrelse er den en ideel løsning til både private og kommercielle applikationer.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Højde 21 mm.
Bredde 44 mm.
Dybde 155 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 60W
Spænding 230V