3-pak hvide LED vokslys
Batteri, timerfunktion

goobay goobay

12087-0

New product

3-pak hvide LED vokslys - Batteri, timerfunktion Udvid

Oplev den perfekte atmosfære med vores charmerende batteridrevne LED-stearinlys i transparent glas, indpakket i naturligt hamp. Disse smukke lys er ikke kun en måde at lyse op i rummet på, de er en ægte kilde til hygge og elegance.

Hvert sæt består af tre hvide LED-lys i tre forskellige størrelser - 7,5 x 10 cm, 12,5 cm, og 15 cm. Deres realistiske flimrende flammeeffekt skaber en indbydende og varm atmosfære, som kun ægte stearinlys kan. Takket være den svingende væge og de naturlige materialer får du en rustik elegance, der vil imponere dine gæster og tilføje en beroligende stemning til ethvert rum.

Det bedste ved vores batteridrevne stearinlys er deres alsidighed. De er ideelle til lejligheder som jul, fødselsdage og bryllupper, og de kan også bruges som en sikker dekoration i rum, hvor åben ild ikke er tilladt, såsom stuer, soveværelser, kontorer og skoler. Du behøver ikke bekymre dig om ildfare eller stearin, der drypper. Vores LED-lys er sikkert og nemt at bruge.

Lyset har også inkluderet en praktisk timerfunktion, der giver dig mulighed for at indstille lyset til at slukke automatisk efter 4 eller 8 timer, hvilket sparer dig strøm og bekymringer. Hver enhed kræver kun 3 AAA-batterier (bemærk: batterier medfølger ikke), så du kan placere dem hvor som helst uden at skulle bekymre dig om stikkontakter.

Vær opmærksom på, at vores stearinlys ikke bør udsættes for høje temperaturer eller stærkt sollys, da dette kan forårsage smeltning. Så sørg for at placere dem omhyggeligt og nyd den skønhed, de bringer til dit hjem.

Skab en stemning af romantik, hygge og elegance med vores batteridrevne LED-stearinlys. Gør hvert øjeblik specielt med disse smukke lys, der kombinerer tradition og teknologi for at give dig den perfekte belysning til enhver lejlighed.

Flere detaljer

DKK 112,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


3-pak hvide LED vokslys, Batteri, timerfunktion

Data om produktet:

  • Høj lyskvalitet: Disse 3-pak hvide LED vokslys har en lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger dem til hyggebelysning eller som dekoration til specielle begivenheder, vil du opleve den høje lyskvalitet, der opfylder de flestes behov.
  • Timerfunktion: Disse LED vokslys er udstyret med en praktisk timerfunktion, der giver dig mulighed for at indstille lysene til at tænde og slukke på et bestemt tidspunkt. Dette er ideelt, hvis du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære ved ankomsten hjem, eller hvis du ønsker at have lysene tændt på et bestemt tidspunkt uden at skulle bekymre dig om at slukke dem senere.
  • Batteridrevet: Disse LED vokslys er nemme at bruge, da de er batteridrevet. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om ledninger eller forbindelser. Du kan placere dem hvor som helst, du ønsker, uden begrænsninger.

Disse 3-pak hvide LED vokslys vil tilføje en hyggelig atmosfære til ethvert rum i dit hjem. Uanset om det er til brug i stuen, soveværelset eller spisestuen, vil de skabe en blid og behagelig glød.

Med deres høje lyskvalitet kan du være sikker på, at lysene vil vise alle farver på en flot og ægte måde. Dette gør dem velegnede til både hverdagsbrug og specielle begivenheder som f.eks. fødselsdage, bryllupper eller romantiske middage.

Den praktiske timerfunktion gør det nemt at indstille lysene til at tænde og slukke på et bestemt tidspunkt. Du kan f.eks. indstille dem til at tænde, når du kommer hjem fra arbejde, og nyde en varm velkomst, eller indstille dem til at slukke automatisk efter et par timer, så du ikke behøver at bekymre dig om at slukke dem senere.

Vælg disse LED vokslys, hvis du leder efter en nem og elegant løsning til din belysning. De er batteridrevet, hvilket betyder, at de er nemme at placere og flytte rundt efter behov. De er også sikre at bruge og kræver ingen tilsyn, da der ikke er åben flamme eller risiko for overophedning.

For at sikre den bedste holdbarhed anbefales det ikke at bruge disse vokslys udendørs, da de kun har en IP20 klassificering og ikke er modstandsdygtige over for vand.


Husk at tilkøbe:
- AAA 10-pak AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Lyset
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Andet info
IP klassifikationIP20