Nordlux Pære-DEKO E27 A60 KLASSISK BedARD 5,4W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11031-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 A60 KLASSISK BedARD 5,4W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 44,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Nordlux Pære-DEKO E27 A60 KLASSISK BedARD 5,4W er en dæmpbar, guldpære, der tilsluttes til en 230V forsyning. Den har en lysstyrke på 400 lumens og en høj spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset.

Denne pære har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov.

En af de praktiske funktioner ved denne pære er dens dæmpningsmulighed. Du kan nemt justere lysstyrken efter behov, hvilket giver dig mulighed for at skabe den ønskede atmosfære i rummet.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".