Nordlux Pære-DEKO E27 A60 RETRO BedARD 2,3W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11032-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 A60 RETRO BedARD 2,3W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 89,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Dette produkt er en Nordlux Pære-DEKO E27 A60 RETRO BedARD 2,3W dæmpbar i farven guld. Det er designet til at blive tilsluttet til en 230V forsyning og har en høj spredning på 330 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

Denne pære har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyset er af en kvalitet, der imødekommer langt de fleste behov for belysning.

Et af produktets ekstra features er, at det kan dæmpes, så man kan justere lysstyrken efter behov eller stemning. Dette gør det ideelt til brug i stuen, soveværelset eller andre rum, hvor man gerne vil kunne skabe forskellige atmosfærer.

Denne Nordlux pære er en del af DEKO-serien, der er kendt for deres retro design. Med sit guldfarvede glas, skaber denne pære et vintage og stilfuldt udseende, der passer perfekt ind i moderne og klassiske indretninger.

Denne pære er også energieffektiv med en effekt på kun 2,3 watt. Det betyder, at den bruger minimal energi og bidrager til at reducere energiforbruget og miljøpåvirkningen. Selvom effekten er lav, er lysstyrken stadig tilstrækkelig til almindelige belysningsbehov.

For at sikre en lang levetid er denne pære produceret i høj kvalitet og har en forventet levetid på op til 15.000 timer. Dette gør den økonomisk og praktisk til mange års brug uden at skulle udskifte den.

Samlet set er Nordlux Pære-DEKO E27 A60 RETRO BedARD 2,3W dæmpbar i Guld et stilfuldt og funktionelt valg til belysning i hjemmet. Med sin høje lyskvalitet, dæmpbarhed og retro design, er det en ideel pære til at skabe den rette atmosfære og belysning i ethvert rum.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning 330 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".