Nordlux Fallon Long Påbygning, Sort

Nordlux Nordlux

10820-0

New product

Nordlux Fallon Long Påbygning, Sort Udvid

DKK 359,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Den Nordlux Fallon Long Påbygning er en sort lampe med en effekt på 8.5W. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør det praktisk at installere den i hjemmet eller på kontoret.

Med en lysstyrke på 500 lumens er denne lampe ideel til rum, der kræver tilstrækkelig belysning. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette er især vigtigt i rum, hvor farvegengivelsen er afgørende, såsom kunststudier eller detailbutikker.

En af de fantastiske funktioner ved Nordlux Fallon Long Påbygningen er dens mulighed for at blive dæmpet. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den perfekte atmosfære i rummet. Uanset om du har brug for en hyggelig og afslappende belysning eller en mere lys og koncentreret tilstand, kan denne lampe levere det.

Den sorte farve og det stilfulde, moderne design gør Nordlux Fallon Long Påbygningen velegnet til forskellige indretninger og miljøer. Den kan installeres på væggen eller i loftet og passer godt til både private hjem og kommercielle bygninger.

Med denne lampe får du ikke kun et effektivt og kraftfuldt lys, men også et smukt og funktionelt design. Nordlux Fallon Long Påbygningen vil helt sikkert være en god investering til enhver belysningsløsning.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 500 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 8.5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".