Nordlux Fallon Long Påbygning, Hvid/Børstet stål

Nordlux Nordlux

10821-0

New product

Nordlux Fallon Long Påbygning, Hvid/Børstet stål Udvid

DKK 359,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Den Nordlux Fallon Long påbygning er en moderne og elegant lampe til montering på væggen. Lampen har en flot kombination af hvid og børstet stål, som passer perfekt ind i ethvert moderne hjem.

Denne påbygning tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning. Med en effekt på 8.5W er den energieffektiv og giver et behageligt lys. Lyset er 500 lumens, hvilket betyder, at det er tilstrækkeligt til at oplyse de fleste rum effektivt. Det er ideelt til brug i stuer, køkkener, værelser og kontorer.

En af de vigtigste egenskaber ved denne lampe er dens høje lyskvalitet. Med en RA-værdi på 80-85 sikrer den et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette skaber en behagelig atmosfære i rummet og gør det muligt at se detaljer på en præcis måde.

Lampen kan også dæmpes, hvilket giver dig mulighed for at justere lysintensiteten efter dit behov. Dette gør den ideel til både afslappende stunder og aktiviteter, hvor du har brug for mere koncentreret belysning.

Samlet set er Nordlux Fallon Long påbygning en stilfuld og praktisk lampe til brug i dit hjem eller kontor. Den kombinerer moderne design med høj effektivitet og kvalitetslys. Investér i denne lampe og opgrader dit hjem med et flot og funktionelt lysarmatur.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 500 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 8.5W
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".