Nordlux IP S13 60 LED, Hvid

Nordlux Nordlux

10903-0

New product

Nordlux IP S13 60 LED, Hvid Udvid

Et godt lys er hovedsagen, ikke mindst foran spejlet, hvor ansigtsmakeup’en skal lægges eller skægget barberes. Det er ikke en nyhed. Det er S13 derimod. S13 er en let og elegant væglampe med integreret LED teknologi, der giver et perfekt lys ved spejlet. Design by Bønnelycke mdd.


Læs mere..

DKK 489,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Data om produktet:

Effekt: 6.5W.

Tilsluttes til 230V forsyning.

Lysstyrke på 440 lumens og en høj spredning på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.


Den Nordlux IP S13 60 LED er en hvid lyskilde med et effektforbrug på 6.5W. Denne lyskilde er designet til at blive tilsluttet en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Med en lysstyrke på 440 lumens og en spredning på 120 grader, er denne lyskilde ideel til at skabe en jævn og godt oplyst atmosfære. Lyset vil blive jævnt fordelt i rummet, hvilket gør det nemt at se i hele rummet uden skyggefulde områder.

En vigtig faktor ved denne lyskilde er dens høje lyskvalitet. Den har en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer, at den viser farverne på en flot og ægte måde. Dette betyder, at alle farver vil se naturlige ud og ikke forvrænges eller forsvinde i lyset. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde behovene hos de fleste brugere.

Lyset
Lysstyrke 440 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 6.5W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".