Nordlux IP S13 60 LED, Børstet stål

Nordlux Nordlux

10904-0

New product

Nordlux IP S13 60 LED, Børstet stål Udvid

Et godt lys er hovedsagen, ikke mindst foran spejlet, hvor ansigtsmakeup’en skal lægges eller skægget barberes. Det er ikke en nyhed. Det er S13 derimod. S13 er en let og elegant væglampe med integreret LED teknologi, der giver et perfekt lys ved spejlet. Design by Bønnelycke mdd.


Læs mere..

DKK 489,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Nordlux IP S13 60 LED - Børstet stål


Denne Nordlux IP S13 60 LED lampe i børstet stål er et fantastisk valg til dit hjem eller kontor. Med en effekt på 6.5W og en tilslutning til 230V forsyning, er dette produkt både energieffektivt og nemt at installere.


Med en lysstyrke på 440 lumens og en spredning på 120 grader, sikrer lampen en jævn fordeling af lyset. Dette gør det muligt at belyse rummet på en behagelig og effektiv måde.


Lampen har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne værdi sikrer, at lyset viser alle farver flot og ægte, hvilket skaber et naturligt og behageligt miljø. Uanset om du bruger lampen til at læse, arbejde eller bare slappe af, vil du kunne nyde godt af den høje kvalitet.


Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov, hvilket gør denne Nordlux IP S13 60 LED lampe ideel til både private hjem og kommercielle områder. Du kan være sikker på, at lampen vil give dig et behageligt og funktionelt lys.

Lyset
Lysstyrke 440 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 6.5W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".