V-Tac 50W Solcelle gadelampe LED
Inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 50W Solcelle gadelampe LED - Inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65 v-tac Udvid

Solcelle gadelampen er den perfekte løsning til at belyse udendørs områder med solenergi. Med denne gadelampe får du ikke kun et stilfuldt design, men også en række smarte funktioner, der gør den nem at bruge og yderst effektiv.

  • Med den medfølgende fjernbetjening kan du nemt styre lampefunktionerne og justere lysstyrken efter behov.
  • Opladningstiden er utrolig kort, kun 4-6 timer, hvorefter lampen kan levere op til 8-10 timers lys.
  • Lampen har en IP65-klassificering, hvilket betyder, at den er støvtæt og beskyttet mod vandstråler, hvilket gør den velegnet til udendørs brug, selv under dårlige vejrforhold.
  • Med det kraftige 50W solcellepanel får du optimal effekt og udnyttelse af solenergi, så du kan nyde godt af lyset uden at skulle bekymre dig om elregningen.

Denne V-Tac LED Solcelle gadelampe er den perfekte løsning til at skabe lys og atmosfære udendørs på en energieffektiv og miljøvenlig måde. Gør din have, terrasse eller sti lysere og mere indbydende med denne praktiske og stilfulde gadelampe.

Mål på gadelampen: 1000x320x50 mm

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 2.829,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 9-11 dage


Effektiv og holdbar LED gadelampe til udendørs brug

Denne V-Tac LED Solcelle gadelampe leveres med alt, hvad du har brug for til at lysne din udeområde effektivt og miljøvenligt. Med et elegant og moderne design er denne gadelampe perfekt til at belyse veje, stier, parker og haver.

Effekt: Med en imponerende effekt på 50W kan denne gadelampe levere kraftig belysning til større områder. Det er ideelt til at gøre selv de mørkeste nætter klar og sikre.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 4300 lumens og en bred spredning på 120 grader sikrer denne gadelampe en jævn fordeling af lyset. Du kan nyde en kraftig og ensartet belysning, der dækker et stort område.

Lyskvalitet: Med en RA-værdi på 80-85 leverer denne gadelampe en høj lyskvalitet. Det betyder, at den giver et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Uanset om du skal belyse veje eller en indkørsel, vil denne gadelampe opfylde dine behov.

Kulør på lyset: Denne gadelampe er tilgængelig i en neutral hvid kulør (4000K). Denne kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø ved at undgå blå eller gule toner i lyset. Belyste emner vil fremstå helt naturlige og let at se.

Holdbar og vejrresistent: Med en dimension på 320 x 1000 mm og IP65-klassificering er denne gadelampe vejrresistent og kan bruges udendørs. Den kan tåle vandstænk og regn, hvilket gør den ideel til at belyse udendørsområder i alle slags vejrforhold.

Enkel installation: Denne gadelampe leveres med en integreret lyskilde, så du behøver ikke bekymre dig om at købe separate pærer. Den medfølgende fjernbetjening gør det nemt at justere lysstyrken og indstille forskellige lysmønstre efter behov.

Denne V-Tac LED Solcelle gadelampe er det perfekte valg, hvis du ønsker en effektiv og holdbar løsning til belysning af udendørsområder. Med dens imponerende effekt og høje lyskvalitet vil den give dig en fremragende belysning og skabe et trygt og behageligt miljø.

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 4300 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 1000 mm.
Bredde 320 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 50W


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.