V-Tac 20W Solcelle gadelampe LED
Inkl. fjernbetjening, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 20W Solcelle gadelampe LED - Inkl. fjernbetjening, IP65 v-tac Udvid

Denne gadelampe er det perfekte valg til udendørsbelysning. Med dens solcellepanel og fjernbetjening får du en praktisk og energibesparende løsning.

  • IP65 certificering: Vandtæt og vejrresistent, så den kan bruges i alle slags vejrforhold.
  • Lang batterilevetid: Op til 8-10 timers belysning på en fuld opladning, som kun tager 4-6 timer.
  • Praktisk fjernbetjening: Styr lamppen nemt og bekvemt fra afstand.
  • Nem installation: Medfølgende 1,5 meter ledning gør det nemt at placere lamppen hvor som helst.
  • Kraftfuldt solcellepanel: Med et 40W solcellepanel får du optimal opladning og effektiv udnyttelse af solenergi.
Mål på gadelampen: 530x200 mm

Læs mere..

  • Neutral

DKK 2.004,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og miljøvenlig belysning med V-Tac 20W Solcelle gadelampe LED

Effekt: Med en effekt på 20W leverer denne solcelle gadelampe fra V-Tac en lysstyrke på imponerende 2500 lumens. Lyskilden har en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og optimal belysning af området.

Lyskvalitet: Med en RA værdi på 80-85 garanterer denne LED-gadelampe en høj lyskvalitet. Lyset har en neutral hvid kulør på 4000K, som skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Farver vises ægte og naturlige uden blå eller gule toner.

Dimensioner: Med målene 200 x 530 mm passer denne udendørs gadelampe perfekt til de fleste områder. Lampen er IP65 klassificeret, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk samt regn.

Praktisk og holdbar: Denne solcelle gadelampe er yderst praktisk med integreret lyskilde og fjernbetjening, der gør det nemt at betjene. Solcellepanelet på toppen af lampen sørger for miljøvenlig og energibesparende drift, da lampen oplades med solenergi.

Den V-Tac 20W Solcelle gadelampe LED er ideel til at belyse terrasser, indkørsler, haver, stier og andre udendørs områder, hvor du ønsker en pålidelig og kraftfuld belysning. Lad dig ikke narre af den kompakte størrelse - denne lampe leverer lyskvalitet og effekt, der matcher selv de mest krævende behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 2500 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 530 mm.
Bredde 200 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 20W
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.