USB skabsbelysning med PIR sensor
60cm, 3W, Sort

12019-0

New product

USB skabsbelysning med PIR sensor - 60cm, 3W, Sort Udvid

Genopladeligt skabsbelysning 

Med indbygget PIR sensor, tændes lyset kun når det er nødvendigt.

Lades op via USB (5V DC). Skal oplades i 2 timer

Længde: 60cm

Inkl. 1 meter ladekabel.

Kan lyse 3 timer

Læs mere..

DKK 221,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Batteri skabsbelysning, 60cm, Sort, PIR sensor, genopladelig

Dette er en praktisk og bekvem skabsbelysning, der passer perfekt til dit skab eller skuffe. Den kommer i en længde på 60 cm og er farvet sort, hvilket giver et elegant og moderne udseende.

Et af de vigtigste træk ved denne skabsbelysning er den indbyggede PIR sensor. Denne sensor registrerer bevægelse og vil automatisk tænde lyset, når du åbner døren eller skuffen. Det gør det let og hurtigt at finde, hvad du leder efter uden at skulle tænde og slukke manuelt.

Skabsbelysningen er genopladelig og kan tilsluttes til en 5V USB-forsyning. Med en effekt på 3W giver den nok lys til at lyse skabet eller skuffen op, så du kan se tydeligt. Den har en lysstyrke på 240 lumens, hvilket gør den særlig lysstærk og egnet til de fleste behov.

En vigtig faktor, når man vælger belysning, er lyskvaliteten. Denne skabsbelysning har en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der viser alle farverne flot og ægte. Dette er særligt nyttigt, når du skal vælge tøj eller accessories i skabet.

Derudover tilbyder denne skabsbelysning også flicker-free lys. Dette betyder, at lyset ikke flimrer, hvilket er ideelt for personer eller dyr, der er følsomme over for flimmer. Det er også perfekt til foto- eller videooptagelser for at sikre en jævn og stabil lyskilde.

Produktets dimensioner er 600 x 9 x 40 mm, hvilket gør det kompakt og nemt at installere. Det har en IP21-klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor er det vigtigt at undgå at placere det i områder med høj luftfugtighed eller risiko for vandsplash.

Denne skabsbelysning kommer også med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at det ikke kræver ekstra pærer eller lyskilder. Det er en nem og praktisk løsning til at forbedre belysningen i dit skab eller skuffe.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Neutral hvid kulør 4500K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 240 lumens
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 9 mm.
Bredde 600 mm.
Dybde 40 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 5V USB