V-Tac 92W lysekrone med 3 ringe
Dæmpbar, Blødt lys, Ø60, Varm hvid

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 92W lysekrone med 3 ringe - Dæmpbar, Blødt lys, Ø60, Varm hvid v-tac Udvid

Stor flot 92W lysekrone med 3 store lysringe. 
Lampen giver et blødt og lækkert lys. 
Dæmpbar.

Super flot og unik lampe til store rum med højt til loftet, som f.eks receptioner mm.

Varm hvid (3000k)
5925 lumens. 
120 graders spredning.

Flere detaljer

  • Varm
  • Dæmpbar

DKK 2.763,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 92W lysekrone med 3 ringe er en stilfuld og moderne belysningsløsning til ethvert rum. Med en effekt på 92W og en lysstyrke på 5925 lumens, sikrer denne lysekrone en kraftfuld belysning, der kan oplyse rummet på en smuk måde.

Data om produktet

Denne lysekrone har en høj spredning på 120 grader, hvilket betyder, at lyset fordeles jævnt i rummet og eliminerer eventuelle skygger eller mørke områder. Med muligheden for at dæmpe lyset kan du justere belysningen efter dine præferencer og skabe den rette stemning i rummet.

Kulør på lyset

Lysekrone er tilgængelig i en varm hvid kulør med en temperatur på 3000K. Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys og skabe en hyggelig stemning i rummet.

Dimensioner

Denne lysekrone har dimensionerne 600 x 1200 mm, hvilket gør den velegnet til større rum eller rum med højt til loftet. Lysekronen opsættes nemt og er monteret med en integreret lyskilde.

IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand

Det er vigtigt at bemærke, at denne lysekrone har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor er den bedst egnet til indendørs brug.

Du kan være sikker på at få en stilfuld og moderne belysningsløsning med denne V-Tac lysekrone. Med dens kraftfulde belysning, dæmpningsmulighed og varme hvide kulør, er den perfekt til at skabe den rette atmosfære og hyggelige stemning i ethvert rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke5925 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde1200 mm.
Bredde600 mm.
Effekt & spænding
Forbrug92W
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.