V-Tac LED lampe
Flot loftlampe, Ø12, sort, inkl. ophæng

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac LED lampe - Flot loftlampe, Ø12, sort, inkl. ophæng v-tac Udvid

Moderne og super flot lampe.
Perfekt til over spisebordet, indgangshaller og det moderne kontor.

Fremstår i flot sort pulverlakering.


Monteres på loftet med medfølgende justerbare wireophæng.

Max længde på wires: 150 cm.


Flere detaljer

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 347,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Flot loftlampe til dit hjem

Denne V-Tac LED lampe er en flot loftlampe, der vil give dit hjem et stilfuldt og moderne udtryk. Lampens sorte farve passer perfekt til de fleste indretningsstile og vil være et smukt og elegant tilføjelse til ethvert rum.

Kraftfuld og energieffektiv

Med en effekt på 8,5W er denne LED lampe både kraftfuld og energieffektiv. Den tilsluttes til en standard 230V forsyning og er let at installere. Du kan nyde den kraftige lysstyrke på 850 lumens, hvilket sikrer, at rummet er godt oplyst.

Jævn fordeling af lys

Denne loftlampe er designet med en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du får et klart og godt oplyst rum uden mørke hjørner.

Høj kvalitet og naturligt lys

Med en RA værdi på 80-85 har denne lampe en høj lyskvalitet. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, og det viser alle farverne flot og klart. Uanset om du bruger lampen til almindelig belysning eller til at fremvise kunstværker eller dekorationer, vil den sikre en smuk og levende belysning.

Flicker fri lys til følsomme personer

Denne lampe er flicker free, hvilket betyder at lyset er flimmer fri. Dette gør den velegnet til personer og dyr, der er følsomme over for flicker. Lampen kan også bruges til foto- og videooptagelser, da flimmer frit lys sikrer en stabil belysning.

Varm hvid kulør for hyggelig atmosfære

Den varm hvide kulør på lyset skaber en behagelig og afstressende atmosfære i rummet. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, hvor du kan slappe af og nyde dit rum.

Kompakte dimensioner og IP21 klassifikation

Med en diameter på Ø120 mm er denne lampe kompakt og passer nemt ind i de fleste rum. Bemærk, at lampen har en IP21 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor kun bør anvendes indendørs.

Med integreret lyskilde

Denne V-Tac loftlampe leveres med en integreret lyskilde, hvilket gør den nem at installere og bruge. Du behøver ikke bekymre dig om at købe og montere en ekstra lyskilde, da den allerede er inkluderet i lampen.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 2,4 m):
Opbevaringsrum
(100 lux)
Garage
(min 200 lux)
Køkken / Kontor
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
10 m23 stk.5 stk.7 stk.11 stk.
25 m26 stk.11 stk.16 stk.27 stk.
100 m218 stk.35 stk.53 stk.87 stk.

Lyset
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej
Lysstyrke850 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Diameter120 mm.
Effekt & spænding
Forbrug8,5W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP21


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.