V-Tac 3D Glas Pendel lampe
Ø15 cm, E27

V-Tac V-Tac

4251-0

New product

Super smart og moderne kugleformet pendel lampe lavet af 3D glas. 

Lampen er utrolig smuk at have hængende i hjemmet, men passer også til offentlige steder som restauranter, cafeér osv. 

Lampen er nem at installere.
E27 fatning. Max 60W pære (pære medfølger ikke, kan tilkøbes)

Dimensioner: 15x10x102 cm.

Flere detaljer

DKK 264,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Uddybende beskrivelse af V-Tac 3D Glas Pendel lampe, Ø15 cm, E27

Produktet V-Tac 3D Glas Pendel lampe er en stilfuld og moderne pendellampe, som vil tilføje et elegant touch til ethvert rum. Med en diameter på 15 cm er denne lampe perfekt til mindre rum eller som en del af en større belysningsindretning. Lampekroppen er lavet af glas i høj kvalitet, der giver en smuk, diffust lysudbredning og skaber en behagelig atmosfære i rummet.Denne lampe bruger en E27 stor fatning, hvilket betyder, at den kan bruge lyskilder på op til 60W. Det giver dig mulighed for at vælge den type lyskilde, der passer bedst til din smag og belysningsbehov. Bemærk, at lyskilden ikke er inkluderet i produktet.En af fordelene ved denne V-Tac lampe er, at den leveres med en imponerende 5 års producentgaranti. Dette viser producentens tillid til produktets kvalitet og holdbarhed. Du kan trygt købe denne lampe og være sikker på, at den vil vare i mange år fremover.Med hensyn til dimensioner måler denne V-Tac lampe 100 mm i højden, 150 mm i bredden og 1020 mm i længden. Disse dimensioner gør det nemt at placere lampen i forskellige rum og indretninger uden at den dominerer for meget eller bliver for generende.Det er vigtigt at bemærke, at denne V-Tac lampe har IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor er det vigtigt at placere og bruge lampen et sted, hvor den ikke vil blive udsat for vand eller fugt. Dette kan være i tørre rum som stue, soveværelse eller spisestue.Samlet set er V-Tac 3D Glas Pendel lampe et stilfuldt og funktionelt valg til at belyse dit hjem eller kontor. Med dens elegante design og holdbare konstruktion vil denne lampe være en investering, der vil glæde dig i mange år. Glem ikke at vælge den rette lyskilde, der passer til dine behov, og nyd det behagelige lys, som denne lampe vil skabe i dit rum.
Lyset
Dimensioner
FatningE27
Højde150 mm.
Bredde100 mm.
Dybde1020 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
ForbrugMax. 60W
Spændingsinterval220-240
Andet info
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.