LEDlife Reco68 møbelspot indbygning
Hul: Ø5,6 cm, Mål: Ø6,8 cm, Sort, 2,5W, 12V DC

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife Reco68 møbelspot indbygning - Hul: Ø5,6 cm, Mål: Ø6,8 cm, Sort, 2,5W, 12V DC ledlife Udvid

Smart praktisk møbelspot
Tilsluttes 12V DC.
2 meter ledning medfølger.

Super nem at forbinde til LEDlife Unni68 dæmpbar driver.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Dæmpbar

DKK 49,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

LEDlife Reco68 møbelspot indbygning er en praktisk og stilfuld løsning til at belyse dine møbler. Med et hul på Ø5,6 cm og mål på Ø6,8 cm passer denne spot perfekt til indbygning i møbler. Den leveres i en smuk sort farve, der passer godt til enhver indretningsstil. Dette møbelspot har en effekt på 2,5W, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. Den tilsluttes til en 12V forsyning, hvilket gør den nem at installere. Med en lysstyrke på 180 lumens og en bred spredning på 80 grader, sikrer den en jævn fordeling af lyset. En vigtig funktion ved denne møbelspot er dens dæmpbarhed, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den perfekte atmosfære i rummet. LEDlife Reco68 møbelspot er designet med fokus på høj lyskvalitet. Den har en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette sikrer, at du får en naturlig belysning, der lever op til de flestes behov. Med brug af LED af højeste kvalitet sikres en lang og sikker drift på op til 50.000 timer. Der vil være minimalt fald i lysstyrken over tid, hvilket er med til at forlænge produktes levetid. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling sikrer en pålidelig ydeevne, der gør denne møbelspot til et holdbart valg. Du kan vælge mellem to kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære, der er med til at skabe hygge og en afslappet stemning. Neutral hvid er ideel til et effektivt arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør belyste emner fremstår helt naturlige. Med dimensioner på 14 x Ø68 mm og et hul på 56 mm er denne møbelspot kompakt og nem at montere. Den har en IP44-vurdering, hvilket betyder, at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Med en integreret lyskilde er denne spot let at installere og kræver ingen yderligere komponenter. Samlet set er LEDlife Reco68 møbelspot indbygning et kvalitetsprodukt, der kombinerer stilfuldt design, energieffektivitet, lang levetid og god lyskvalitet. Den er ideel til at belyse dine møbler og skabe den rette atmosfære i rummet.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 180 lumens
Spredning 80 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 14 mm.
Diameter 68 mm.
Hulstørrelse 56 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 2,5W
Spænding 12V
Energimærke G (A-G)


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.