LEDlife Unni68 møbelspot
Hul: Ø5,6 cm, Mål: Ø6,8 cm, RA95, mat hvid, 12V DC

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife Unni68 møbelspot - Hul: Ø5,6 cm, Mål: Ø6,8 cm, RA95, mat hvid, 12V DC ledlife Udvid

Smart praktisk møbelspot i mat hvid farve. 
Tilsluttes 12V DC.
2 meter ledning medfølger.


Super nem at forbinde til LEDlife Unni68 dæmpbar driver.


Flere detaljer

  • Varm
  • Dæmpbar

DKK 193,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

LEDlife Unni68 møbelspot er en kraftfuld LED-lysning, der er designet til at lyse op i alle dine møbler. Med et huldiameter på Ø5,6 cm og en total diameter på Ø6,8 cm, passer denne spot perfekt ind i de fleste møbler. Spoten er mat hvid og giver et stilfuldt og moderne udseende.

Denne spot har en effekt på 3W, men erstatter faktisk en 25W glødepære. Dette betyder, at du kan spare på energien, samtidig med at du opretholder den ønskede lysstyrke i dit rum. For at tilslutte LEDlife Unni68 møbelspot tilstrækkeligt, kræves en 12V forsyning.

Lyskvalitet:

Dette produkt leverer en imponerende lysstyrke på 280 lumens med en spredningsvinkel på 60 grader. Men den virkelige styrke ved denne spot er dens høje lyskvalitet. Med en RA-værdi på 95-99 sikrer LEDlife Unni68 møbelspot en levende og naturlig lysfarve, der viser alle farverne flot og sprudlende. Uanset om du bruger denne spot i en bolig, butik eller en anden krævende situation, vil du opleve, at lyskvaliteten er tilstrækkelig til dine behov.

En anden fordel ved dette produkt er, at det er dæmpbart. Du kan nemt justere lysstyrken efter dine præferencer og skabe den ønskede atmosfære i rummet.

Lang levetid og pålidelighed:

LEDlife Unni68 møbelspot er konstrueret med det formål at sikre lang og sikker drift. Ved at bruge LED af højeste kvalitet kan spoten opretholde lysstyrken i op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Den medfølgende professionelle driver og god kølingsmekanisme bidrager yderligere til produktets langvarige drift.

Kulør på lyset:

LEDlife Unni68 møbelspot fås i varm hvid farvetone (3000K). Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære i rummet. Det varme lys bidrager også til at skabe en hyggelig stemning, hvor du kan slappe af og nyde dit miljø.

Dimensioner og beskyttelse:

LEDlife Unni68 møbelspot måler 14,7 x Ø68 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere. Huldiameteren skal være 56 mm for at spoten kan monteres korrekt. Produktet er også IP54-klassificeret, hvilket betyder, at det er beskyttet mod fugtig luft og vandstænk på forsiden. Dette gør det muligt at bruge denne spot i områder, hvor der kan være forhøjet luftfugtighed, såsom badeværelser eller køkkener.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Populære tilkøb:
- LEDlife Unni68 dæmpbar driver - Paser til alle LEDlife møbelspots

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke280 lumens
Spredning60 grader
RA>= 95
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde14,7 mm.
Diameter68 mm.
Hulstørrelse56 mm.
MaterialeAluminium
Effekt & spænding
Forbrug3W
Erstat25W
Spænding12V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP54


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.