CHLOE SLIM GU11/MR11 Nedhængt
for 3-faset Skinne, uden Lyskilde, 250V, IP20, 40x500+1M Wire, Sort, Justerbar Strålevinkel

Spectrum Spectrum

8777-0

New product

CHLOE SLIM GU11/MR11 Nedhængt - for 3-faset Skinne, uden Lyskilde, 250V, IP20, 40x500+1M Wire, Sort, Justerbar Strålevinkel Spectrum5y Udvid

Flot GU10 holder, der passer til standard 3 fasede skinner (fx. Global skinner og IKEA skeninge).
Retningen kan frit justeres.

Læs mere..

DKK 148,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Elegant og Justerbar Belysning til Moderne Indretning

Oplev en perfekt balance mellem design og funktionalitet med denne nedhængte belysningsløsning, ideel til den stilbevidste indretning. Denne lampe er designet til at give et sofistikeret og målrettet lys til ethvert rum.

Design og Materiale

Den slanke og stilrene form med dimensioner på 500 x Ø40 mm gør den velegnet til både privat og kommerciel brug. En mat sort finish sikrer, at lampen passer ind i de fleste farveskemaer og tilføjer et moderne touch til din indretning.

Funktioner

  • Justerbar strålevinkel, som giver dig mulighed for at rette lyset præcist derhen, hvor der er behov for ekstra oplysning.
  • Kan tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og ukompliceret.
  • Leveres uden lyskilde, så du har frihed til at vælge den GU11/MR11 pære, der bedst opfylder dine lysbehov og præferencer.
  • Kompatibel med en 3-faset skinne, hvilket giver flexibilitet i arrangementet af dine lysinstallationer.

Sikkerhed og Holdbarhed

Med en IP20 klassificering er lampen ikke modstandsdygtig over for vand, hvilket betyder, at den er bedst egnet til tørre indendørs omgivelser.

Produktet leveres med en 5 års producentgaranti, der giver ro i sindet og sikrer langvarig driftsikkerhed. Denne garanti understreger det høje niveau af kvalitet og holdbarhed, som produktet tilbyder.

Montering

Det praktiske design kommer med en 1M wire, som gør det nemt at justere højden og integrere lampen i forskellige rumtyper og loftshøjder. Denne fleksible montering sikrer, at lampen kan tilpasses til specifikke behov og æstetiske præferencer.

Energieffektivitet

Med muligheden for at vælge din egen lyskilde kan du optimere lampeeffektiviteten for at opnå den ønskede energieffektivitet og lysstyrke. Dette gør lampen både miljøvenlig og omkostningseffektiv i drift.

Med denne nedhængte lampe får du mere end blot funktionel belysning; du får en stilfuld indretning, der tilføjer dybde og atmosfære til dit rum. Perfekt til både hjemmet og professionelt brug, når stil og effektivitet står øverst på dagsordenen.

Dimensioner
FatningGU10
Højde500 mm.
Diameter40 mm.
Effekt & spænding
Spænding230V


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.